• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Jakby ktoś dzisiaj wszedł na Nasze forum to chyba od razu by wyszedł :-D o takich pierdołach to chyba nigdy jeszcze nie pisałyśmy... poza tym chyba prędzej byy ktoś pomyślał, że to wątek dla umysłowo chorych...

Lenka no weź...nie mów TEGO głośno!Niech Ci nowi zyją w błogiej niewiedzy, dopiero jak wypierzemy im mózgi to się przyznamy ahahha

mijenka, Fifka branoc:*****

Ostatnia edycja:
reklama
To Ael kiedy ta dżampreza?

Ale forumowo-internetowa czy ta prawdziwa?
Ta pierwsza 8go sierpnia, ta druga jak dorobię się własnego domu i będę miała was gdzie przenocować :-P

nie masz dywanika?:szok: to ja nie chcę:-p

Dywaniki są, ale strasznie zakurzone przez ten remont łazienki, no to na takim brudnym Cię nie położę, a dopiero gdzieś za miesiąc wszystkie dywany wymienimy :-P

Ael ja tam na którymś zdjęciu widziałam kocyk z delfinkiem i go zaklepuję do spania:cool2::-p

Oooj to kocyk moich kotów, poza tym jest we Wrocławiu u moich rodziców, a koty to się nie podzielą z nim :-D
No u moich rodziców to ja bym miała nawet gdzie położyć 30 osób na chama, 100 metrowe mieszkanie a podłóg pełno :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry