• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Widzę, że rozwinął się temat imion he he mam nadzieję, że się Wam Urszulka źle nie kojarzy :-D a właśnie mi egoistycznie imię Ula się podoba, ale chyba córci nie damy tak na imię (jeśli takowa będzie) :-D
A co Wy tutaj się na jakieś spotkanko umawiacie? :-D no no no :-p a ja nigdy we Wrocławiu nie byłam :-( za to kocham Gdańsk :-D
Haha ale się z Was uśmiałam :-D mi się podoba pomysł na spotkanie Ufo :-D dzisiaj właśnie mój chłop powiedział, że zmalujemy zielonego ufoludka, bo ja uwielbiam kolo żółty a mój K. niebieski, to w połączeniu dzieciok wyjdzie zielony :-p :-D

She- ooooby proroctwa cioci She się sprawdziły :-D ja ze swojej strony robię wszystko by to ułatwić ;-)

Olcia- :-D cieszę się, że o mnie nie zapomniałyście :-) u mnie bez większych zmian, staramy się a od Pani gin dostałam nakaz łykania kwasu fol. i będziem się statać dalej, aż do skutku :-D

Mijenka- a u jakiego Ty lekarza byłaś?? :-D a Ty fryzjerką jesteś? :-) fryzurki extra :-)

Dziurka – a tu i tam się podziewałam :-D troszkę musiałam odskoczyć :-) no i… starałam się ile mogłam :-p a jeśli mogę zapytać, ile zarabiacie, że dostaliście kredyt mieszkaniowy? :-) bo u Nas strasznie ciężko dostać jakikolwiek :-( a też chcielibyśmy być już na swoim :-D

Soglam- za mnie możesz trzymać kciuki, za mnie! :-D a jak tam Twoja praca? :-)

Lamia- o kwasie ja pisałam i nie wiem czy potrzeba czy nie, ale mi tak właśnie przepisali, dlatego się pytam czy to normalne :-) bo ja czytałam w necie, że dzienna dawka to 0,4 mg. tak różnie piszą, że można oszaleć :-)

Atan- he he szlajałam się troszkę, żeby odstresować rozumek i naładować akumulatory emocjonalne :-) w międzyczasie się starałam o bejbe :-D chociaż w tym miesiącu to raczej (znów) nici z tego pewnie będą :-p A Twoje małe wielkie szczęcie śliczne jest :-) niech zdrowo rośnie :-D

Dagne- nie wiedziałam, że taka zdolniacha z Ciebie :-) pięknie Ci to wyszło :-)

A właśnie..,. ktoś mi tutaj kolczyki obiecał :-p

Aga- witaj :-) owocnych robót życzę ;-)

reklama
A ja nie moge spac:( I mi smutno... tak w nocy to czlowiek ma rozne mysli...

Ael a gdzie mnie polozysz ? bo ja sie wpraszam :D Wariatki jestescie straszne ;p tyle stron naklepac z takim humorem ;))

No nic wracam do podusi moze zasne :(

Dzień doberek :)
Witam się i zarazem żegnam do potem- jadę po mojego ślubnego :) i na zakupy. A tak z super wieści to wczoraj urodziła (przez cesarkę) żona mojego kuzyna śliczną Zuzię :) jaki szkrabek śliczniasty :) normalnie tylko całować :) swoją drogą ale się dzieci owłosione, tzn z włosami dużymi na głowie, dziś rodzą. Juz 3 takie widzę :)

Część dziewczyny, jak zawsze rano nikogo nie ma :-(.

robiła m3 dnień testu i nic dalej jedna kreska, moze ja nie mam dni płodnych czy co ??? Nie wiem czy w nastepnym miesiącu będe testowaćbo mnie to stresuje za bardzo.

Dzieisj jestem ostatni dzień w pracy od jutram juz urlopik :-D

Atan: fajne te twoje 2 cm szczęścia ,ja nawet takiego zdjęcia jeszcze nigdy nie widziałm , no chyba ze na filmach :)

Dagna: piękan bronozla, szkoda ze ja nie mam do takich rzeczy cierpliwośc ito też bym porobiła

Mijenka: ja tez wpraszam sie na robienie fryzury ,takze rezerwuj termin

Aga: witaj ja tez jestem od niedawna :)

Ja też sie pochwale, któregoś razu i wstawie fotki moich szkatułek bo zdobie je techniką decoupage :))

Ostatnia edycja:
sun: jak samopczucie dzisiaj, wyspałas sie?

no i dupa , nikogo nie ma, szkoda ze wieczorami nie mam czasu na forum wejść, bo mój mężuś potrzebuje ciągłej uwagi :))

Ostatnia edycja:
Ael gorzej jak będzie deszcz :P:D Chociaż w sumie poranny prysznic bez wstawania z "łóżka" :) opcja dla leniwych :D haha

Zrobiła Wam się kiedyś taka 'kaszka" na twarzy? Budzę się rano idę do łazienki myje twarz i coś kurde pod palcami czuje, myślałam , że to jakieś paprochy ale patrze do lusterka a całą twarz mam jakby mi ktoś kasze manne wylał . Nigdy czegoś takiego nie miałam ;(

reklama
Olcia : ja nie miałm nigdy takiej "kaszki " wiec nie wiem co to i jak sobie z tym radzić .

Ja u siebie zaobserwowałam ze jak imi sie zbliżają te dni płodne - chyba płodne , to mi wyskakują krostki i jakos tak paskudnie wyglądam, a czytałam ze podobno ma być odwrotnie piekan cera, ponętne ciało gotowe do uwodzenia:-) wiec nie wiem czy ze mna coś nie tak

ale tu dzisiaj cichutko ...:-(

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry