• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Cześć dziewczynki... ja już po pracy, obiadku... teraz piję kawkę :-)

Sweet witamy w gronie staraczek :-)

Widzę, że dzisiaj to jakaś cisza na forum.... :-p

Kochane dajcie mi zaproszenie do grupy BB Staraczki - KAMERALNIE !!! PROSZĘ :zawstydzona/y: jestem tam pod starym nickiem :-)

Ostatnia edycja:
czesc dziewczęat:)

Ael tulę mocno i zaciskam kciuki zeby szybko minęło
Lovka jak tam w domku się czujecie??
Lama zycze udanego i owocnego urlopu

Truskawica witamy spowrotem i powiem ci kochana że trafiłas z tym pytaniem o pracę....:):)

Bo ja własnie dzisiaj dostałam propozycje pracy:):)teraz najbardziej tego mi potrzeba zeby zając rece i głowę i wyrwac sie z domu,odsapnąc od tematu a wieczorami tylko zajmowac meżusiem....nie jest to szał ale pieniądze fajne i wszystko na umowie w koncu tylko budowanie od nowa cos na wzór mojej ostatnie firmy ale bez długów i mniej zakrecony szef chociaz tez nie mało....do jutra mam się zdecydowac bo oni chcą i mnie widzą wiec omówię kwestię z mezulkiem i zobaczymy ...ale chociazby na okres próbny to ta praca jest mi bardzo potrzebna zeby wrócic do swiata i zmienic nastawienie a kasa swoją droga się przyda....więc chyba jestem zadowolona...:):)

No i własnie dziewczyny piękne te wasze brzuszki ( zazdroszcze tak okrutnie i smutno ze łzami w oczach ale dobrze ze u was rosną) no i cudne talenty:):)

A widzę ze juz u mnie halowen się organizuje samo...hehe zapraszam wszystkich chetnych kochane...wrocław jest cudny a jak się nie pomiescimy u mnie to znajomy odstąpi mieszkanko na nocleg wiec luz...mówie powaznie:):)

Ostatnia edycja:
sweet... witamy:) i trzymamy kciuki &&&&:-)

ael...pomysl kochana, ze cierpisz dla slusznej sprawy, wiadomo, ze meczy cie juz to wszystko, ale z tego co widze to juz niedlugo;-) M na pewno cie rozumie, przeciez jak kobieta jest w ciazy to WSZYSTKO JEJ WOLNO:tak:!!

ja dzis mialam malutkie plamienia, nie czerwone, ale rozowe...nie wiem co to moze oznaczac, bo nawet tempka mi sie podniosla, chyba z wrazenia :-):-) juz nie mam 36.4 a 36.6 ! wow:szok:

ojj Truskawciu... bój się niach niach niach:-D
Fifka Ty chyba też coś chciałaś, jak pamiętam? ;-)

w ogóle odkryłam moją nową namiętność: buty na koturnie:-D
nie wiedziałam, że może być tak wygodnie w wysokich butach:szok:

Silmiriel...ja mialam jakos dziwnie owulacje w tym miesiacu, bo i sluz i temperature odpowiednia mialam 10dc a teraz mam 22dc..nie wiem czy to wtedy moglo do czegos dojsc. pozniej robilam testy na owu, bo myslalam, ze to nie mozliwe, zeby owu byla w 10dc, od 12dc wychodzily mi 2 kreski tylko jedna blada i tak robilam co 2 dni i zawsze bylo tak samo

Ostatnia edycja:
Każdy cykl jest inny, każda kobieta jest inna. I w sumie mówi się, że owu jest 14 dc, ale nie musi tak być. Nawet przy cyklach 28 dniowych. Bo generalnie owu liczy się od następnej @ i od niej faza lutealna trwa średnio 14 dni, czyli może trwać 12, a może 16. Więc nie ma reguły, który to dzień cyklu i u Ciebie może to być akurat 10. Dlatego sporo par się nie wstrzela, bo strzela tylko 14 dnia, a tu już po... A testy jednak najlepiej robić codziennie. A początkowo od początku cyklu, żeby właśnie określić, czy owu nie jest wcześniej

reklama
miliaa a od kiedy się starcie o dzidzie??

Ja przez 4 owu. też stosowałam testy owulacyjne, ale odpuszczam - z doświadczenia wiem, ze nic z tego nie wychodzi.... bo nadal nie jestem w ciąży... Wczoraj skończyła mi się @ i teraz będziemy się kochać średnio co 2 dni... jak będę miała być w ciąży to będę, jeśli się nie uda to tak miało być... Ja musiałam po prostu odpuścić, bo wykańczają mnie te dokładne pomiary... OD 8 idę na urlop, przestane myśleć ciągle o pracy i się stresować, więc będę się cieszyła seksem i może wtedy coś wyjdzie.. a jak nie to trudno - zaczniemy znów od przyszłego roku :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry