reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Cześć dziewczynki...

Przez cały weekedn się nie odzywałam, ale jakoś miałam lenia... wybaczcie... :-)

Pobieżnie przeczytałam Wasze wpisy i wywnioskowałam, że chyba nie przybyła nowa zafasolkowana, zgadza sie ????

Klari wpisz mnie na testowanie 26.08 :-)

reklama
Witam z rana :):)
Nie pisałam cały weekend bo miałam tak zajęty że niestety nie znalazłam czasu :(
Wczoraj byliśmy na chrzcinach w charakterze chrzestnych oboje :)
Lovka wszystkiego dobrego z okazji rocznicy:*
Żadnych nowych fasolek nie ma ?? :-(
Mnie wczoraj strasznie bolał brzuch jak na @ przypomnę że spóźnia mi się już 5 dzień ;p I byłam pewna że dziś obudzę się z @ a tu nic.. Ból zniknął a nie ma.. Czy to możliwe że jakbym zaszła to też aż tak mocno bolało jak na okres??

Ael domyślam się że dzidzia będzie dyktowała na co ma ochotę :) ale ja np. uwielbiam słodycze nie mogę się bez nich obejść , zobaczymy czy dziecko samo zaprostestuje bo jeśli nie to sama będę musiała ograniczyć :p

Wiesz kochana może się tak zdarzyć, że słodyczy maleństwo chcieć nie będzie, ale Ty nie odczujesz jakoś wyraźniej braku z tego powodu. Czasem ciężarówka dostaje fazy i je słodkości bo akurat na to ma ochotę najbardziej.

Mnie wczoraj strasznie bolał brzuch jak na @ przypomnę że spóźnia mi się już 5 dzień ;p I byłam pewna że dziś obudzę się z @ a tu nic.. Ból zniknął a nie ma.. Czy to możliwe że jakbym zaszła to też aż tak mocno bolało jak na okres??

A testa robiła?

Nie robiła ;p;p Jakoś już się przyzwyczaiłam do 1 kreski i się boję jak zwykle:(

A no to niech robi! Kobitko a przekuj porażki i niepowodzenia w sukcesy. Nie teraz będzie za miesiąc, ma sobie powtarzać po teście, że następny cykl do niej należeć będzie.
No niech podniesie głowę do góry i idzie do wucetu z testem.
I się niech nie martwi na zapas, niech wie że pocieszymy mocno!

reklama
Do góry