Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No ale już nawet pod bluzką dobrze go widać... no cóż... zaraz 2 trymestr...Ja poszłam do fryzjerki z włosami poza ramiona, nosiłam wtedy ścieniowane i poprosiłam, by podcięła końce, tak do 5 cm... a ta podniosła włosy z samej góry i pytając "Tyle?" chlasnęła... 5 cm od głowy... Jaka ja byłam załamana.... z tyłu mi zostawiła dłuższe, dłuższa grzywka... normalnie przepłakałam następny dzień, bo w ten byłam na weselu...Już do niej nie poszłam

Ja mam ciężkie włosy, bo nie dość ze gęste to jeszcze grube i przy ścinaniu fryzjerki płaczą nade mną... ale ja już też nie raz płakałam po ich "robocie". Ta jedna się nauczyła i mnie nie krzywdzi.
i ma taki charakter że jak jutro musi jechać, nawet po południu to piwa dzień wcześniej nie wypije. Nie to że się boi po prostu taką ma zasadę. A skoro pracuje niemal codziennie to i nie pije prawie wcale. :-) Zresztą on dobry mąż jest. Dobranoc! :*nie wyobrażam sobie, jak można być tak pustym i nie dopytać dokładnie, co i jak![]()