• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
witam się wciąż urlopowo :-) pogoda nam się całkiem popsuła ale i tak wypoczywamy
mój cykl stracony bo tempka nawet nie drgnęła więc owulka postanowiła mnie szerokim łukiem ominąć...nici z rocznicowej niespodzianki :-(
oby chociaż @ szybko przyszła...

a co tu u was? proszę napiszcie w skrócie :tak: Ael liczę na ciebie :sorry2:

Nie mam ;p jutro zrobie chyba ;) Ale moze to zbieg okolicznośći.. moze się zatrułam albo coś :( bo teraz znów mnie zaczął brzuch boleć jak na @.. Już sama nie wiem !!!!

Nie mam ;p jutro zrobie chyba ;) Ale moze to zbieg okolicznośći.. moze się zatrułam albo coś :( bo teraz znów mnie zaczął brzuch boleć jak na @.. Już sama nie wiem !!!!

Przede wszystkim nie dorabiaj sobie ideologi bo nie warto, a po drugie zwariujesz... jak zrobisz test to wszystko będzie jasne... Dlatego ja już odpuściłam totalnie, nic nie sprawdza - bo sama popadałam w paranoje i sama dorabiałam sobie ideologie - zwłaszcza wtedy gdy coś mnie zabolało, albo było mi niedobrze... lub bolały mnie mocniej (.)(.) a jak zycie pokazało, ciąży nie ma nadal...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry