Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja to dopiero jestem pokręcona
idź na żywioł-co będzie to będzie :-)
ona jest wspaniałą babcią, i wiem, że będzie dla każdego wnuka taka sama 
po zapłodnieniu skóra powinna zmieniać kolor np. na zielony
Wiesz, ja też nie chcę się dopatrywać żadnych objawów, ale kurczę to tak samoczynnie się dzieje :-( a to czekanie jest po prostu straszne :-( póki co mam nadzieję, i trzymam &&&& za Ciebie też
w końcu się uda, musi się udać :-)
niech się odwali
nie złość się tak, bo Ci to niepotrzebne :-*
ale cóż, nie od dziś wiadomo, że zabobonów jest tyle co ludzi na świecie, i zawsze znajdzie się ktoś kto w to wierzy ;-) Weź laska myśl pozytywnie
no i gratuluję pierwszego kopniaczka bąbelka 

he he a na mnie możesz się uczyć
i od zimy trzymam kciuki za dzidzię
mam (cichą) nadzieję, że wtedy to i ja będę mogła Ci fluidki wysyłać
bo faktycznie zwracał się do Ciebie w złym guście :-/ ja też nie lubię takich głupich, totalnie nie na miejscu żartów :-/
extra :-) a jak Ty się z tym czujesz? :-)
zrób to dla Nas, bośmy ciekawe
w bądź każdym razie trzymam mocno &&&& :-)
jej ale się za Tobą stęskniłam (nawet pytałam o Ciebie wcześniej)
zaczął się sierpień, więc pogoda ma się polepszyć
eeee tam miej nadzieję, może los jednak szykuje Ci niespodziankę ;-) trzymam &&&& :-*
teraz czytejta mój wywód 
Polecam tą lodówkę: Lodówka LG GR-B359PVQA - Ceneo.pl Moja mama ja ma i jest nią wręcz zachwycona... (ludzie piszą, że jest głośna, natomiast moja mama tego nie potwierdza) Ja mam taką Lodówka Samsung RL34HGPS Combi - Ceneo.pl ale ona nie ma tej półki do szybkiego zamrażania...
Samsung nie ma półki, więc odpada na wejściu, a LG ma tylko A w klasie energetycznejja mam wyuzdane potrzeby
![]()
Fifka- nawiązując do naszej ostatniej rozmowy, to nasza choroba jest tak mało znana, że nie wiadomo dlaczego dzieją się takie zmiany skórneja czasem też mam tak, że w jeden miesiąc jest okej a na następny (tak jak piszesz) wstyd na ulicę wyjść :-( a łykasz kwas fol. ?
![]()
No tak, to wredna choroba, ale czasem się zdarza że sama z siebie znika nawet na parę lat. Lekarze faktycznie o niej mało wiedzą...
Mam jakieś takie przeczucie...