Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ael jeśli chodzi o włosy to chcę aby to było coś naturalnego... żadnego upięcia czy koka... Bardzo dziękuję za rady :-)
Aelku jedyna moja rada to podciąć:-( tego nie da się uratować bo końcówka włosa i tak jest praktycznie martwa:-(
Ael on nie ma pretensji ze ja do pracy nie chodzę. Ja jestem na zwolnieniu i świadczenia finansowe dostaje w wysokości 100%. Siedzenie w domu jest dla mnie traumą bo ja przez cały dzień pier*olca dostaje... i potrzebuje tego "kontaktu". On ma taki charakter że nienawidzi się kłócić. Nawet dzisiaj już kilka razy próbował mnie przepraszać i się godzić. Ale mnie to już wkurza bo on przeprasza i robi to samo. Baa potrafi przeprosić i za 2 godziny znowu tak samo się zachować. Dzisiaj wygarnęłam mu chyba wszystko, aż i on się wkurzył i się nie odzywa, ale coś musi się w tym zmienić bo to jest nie do wytrzymania...
Za jakieś dwie godziny mój wróci z pracy i czeka nas poważna rozmowa,zobaczymy co z tego wyjdzie...![]()
U mnie się strasznie znajomości posypały ostatnio bo moi rówieśnicy myślą bardziej o dyskotekach i imprezach niż rodzinie... i nie mam z kim o tym pogadać... No z moją mamą mogę, ale nie chcę jej o tym mówić bo to jednak teściowa mojego M... Heh ja czytałam kiedyś ze te nasze problemy to klasyczny przykład różnicy miedzy kobietą a mężczyzną, szkoda tylko że nie pamiętam jak go rozwiązać...