reklama
Ael - obojętne który...dziękuję...:
No to daje obydwa ( . )( . )
Ja też się czuje jak w zagrożonej ciąży :-( 3 tyg. bez seksu.. a kolejne 3 przede mną :-(
A Ty nie pitol, dobrze wam to zrobi, potem rzucicie się na siebie jak dwa wygłodniałe wilki. A jak nie wytrzymiecie to seks przez telefon sobie zorganizujcie.
ja i sex przez telefon :-)
ani popatrzeć... ani podotykać...
jak jedzenie cukierka przez papierek

Aelka Tyś jest na głowę chora :-) już Ci ten seks mózg pożarłja i sex przez telefon :-)
No co? Jak ten Twój brał Cię od tyłu jak babcia dzwoniła to było ok, a już się świętoszki seksu przez telefon wstydzą... ehhh
O to chodzi by rozpalić wasze zmysły na nowo, że jak się zobaczycie po tak długiej przerwie, by wasz seks odżył na nowo, o to chodzi.
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Fifka jestem w szoku, że mężczyźni, których wybieramy sobie na całe życie potrafią sprawić tyle przykrości... Ale ja mam podobną sytuację, tzn. mój na tak długo się nie focha ale między naszymi potrzebami do seksu są takie same różnice jak u Was. Tylko, że ja nie miałam zagrożonej ciąży i nie mam a kochamy się bardzo rzadko. Ale ja od kąd zaszłam w ciąże w ogóle nie mam ochoty... czasami mnie to przeraża bo niby zawsze miałam niskie libido ale to co teraz się dzieje przeraża nawet mnie... i myślałam, że od II trymestru się to zmieni a tu lipa
mój K znosi to w miare jako tako ale czasami bywa, że też się pokłócimy o to :-( ale postawa Twojego męża trochę mi się nie podoba. Bo mimo wszystko nie powinien Cię tak ignorować całymi dniami. Trzymam kciuki za Waszą poważną rozmowę... i tule mooooocniutko!!!!!!
nie przejmujcie sie facetami kochane, moj jak mnie zdenerwuje to chodze i spiewam facet to swinia i mi pomaga
wezcie pod uwage to ze oni sa prosci, ponoc uzywaja tylko 1/4 mozgu
dlatego cokolwiek im wyjasniace to kawe na lawe, zadnych sygnalow i gadania dookola bo nie zrozumieja, postawcie sprawe jasne, konkretnie co boli i czego oczekujecie, z czym wam jest zle
niestety problem jest taki ze stapamy po cienkim lodzie i jak przedobrzymy to oni sie wylacza i przestana sluchac.. wiec wszystko z umiarem, jak po powrocie do domu bedzie na nich czekac rozwscieczona ciezarna zona to uwierzcie ze jedyne o czym beda myslec to to by zwiac..
ja swojego zawsze biore pod wlos tak by sie meczyl .. np. ubieram cos mega seksownego, gotuje cos przepysznego i nie daje mu zjesc, znajduje sobie zajecie i go ignoruje, przejmuje pilota na zlosc ogladam kuchnia tv pol dnia az wkoncu peka predzej czy pozniej
jesli rozmowa to tylko na spokojnie, poki sa emocje nic dobrego z tego nie wyniknie wiec warto poczekac az emocje opadna ..
ps. dla pocieszenia - ja tez sie dzisiaj ze swoim poklocilam .. oj bedzie cierpial az nie przyjdzie i nie przeprosi
trzymam kciuki:*
dziewczyny jak wstawiacie te suwaczki? zrobilam sobie projekt, dostalam rozne linki ale nie wiem ktorego i w ktorym miejscu wkleic? probowalam w podpisie ale nie szlo
co zle robie?
wezcie pod uwage to ze oni sa prosci, ponoc uzywaja tylko 1/4 mozgu
niestety problem jest taki ze stapamy po cienkim lodzie i jak przedobrzymy to oni sie wylacza i przestana sluchac.. wiec wszystko z umiarem, jak po powrocie do domu bedzie na nich czekac rozwscieczona ciezarna zona to uwierzcie ze jedyne o czym beda myslec to to by zwiac..
ja swojego zawsze biore pod wlos tak by sie meczyl .. np. ubieram cos mega seksownego, gotuje cos przepysznego i nie daje mu zjesc, znajduje sobie zajecie i go ignoruje, przejmuje pilota na zlosc ogladam kuchnia tv pol dnia az wkoncu peka predzej czy pozniej
jesli rozmowa to tylko na spokojnie, poki sa emocje nic dobrego z tego nie wyniknie wiec warto poczekac az emocje opadna ..
ps. dla pocieszenia - ja tez sie dzisiaj ze swoim poklocilam .. oj bedzie cierpial az nie przyjdzie i nie przeprosi
trzymam kciuki:*
dziewczyny jak wstawiacie te suwaczki? zrobilam sobie projekt, dostalam rozne linki ale nie wiem ktorego i w ktorym miejscu wkleic? probowalam w podpisie ale nie szlo
reklama
witajcie laseczki
Truskawcia mam nadzieje ze zimą to wy juz wszystkie bedziecie zafasolowane i mi przeslecie taką masę fluidków ze w pierwszym cyklu się wsrtrzelismy wiec kochana wszystko przed nami i trzymam za was wszystkie kciuki
Fifkawspółczuje sytuacji,bo tego teraz ci najmniej potrzeba....oby się opamietał męzulek i zmienił zachowanie
dagne gratuluje pierwszych ruchów babelkowych
sun7sukienka cudna no i tez polecam bolerko w kolorze czarnym albo odwaznie z czerwonymi dodatkami czyli bolerko/szal,buty i torebka oraz ozdoba do włosów w kolorze czerwonym....mysle ze pasuje idealnie
kasia.natka witamy urlopowo, mam nadzieje ze mimo pogody odpoczywasz sobie ładnie i spokojnie, a owulacja się nie przejmuj bo moze była skryta i zrobi ci niespodziankę???
gocha trzymam mocno kciuki,bo czuje fasolkę....wysyp wakacyjny czas zacząc wiec czekam na testa kochana
dziurkazagłosowałam ponownie i w miare mozliwosci bede pamietac
mijenkagratuluje pierwszego dnia szkolenia....oby ci tak dało popalic,ze nigdy go niezapomnisz na własną i przyszłych klientów korzysc

pysckualtretuj tam swojego męzusia ile dasz radę....korzystaj kochana...

lovkaa poza tym,ze zimno ,smutno i deszczowo to jak się czujecie??zagrożenie minęło??jakies ciasto w koncu wczoraj wymysliłas??
Atankuwspółczuje zwiększenia ilosci godzin pracy i zycze wytrwałosci oraz duzo odpoczynku
magda no musisz wytrzymac tę wstrzemiezliwosc...a potem bedzie nagroda baaaaaaaaaaaardzo przyjemna

A ja juz po pierwszym dniu samodzielnym w nowej pracy
....powrót do rannego wstawania bardzo cięzki i nerwowy....wyładowany na mezu z rana....
ale od 8 dzielnie walczyłam i było super....praca nietypowa bo trochę spraw w biurze i trochę w terenie spraw wiec ciekawie
po pracy tez poszłam na badania wstepne do umowy i lekarz mnie zasmucił bo mam solidną anemie i krecił nosem zeby mi dac zezwolenie do pracy teraz ale dał się przekonac...martwił się ze teraz bardzo się meczę przez to no i jestem podatna na infekcje wiec zalecił solidną kurację witaminową i odpoczynek....
niestety mój ginek miał pilny wyjazd i bedzie za tydzien wiec nie zrobiłam przeglądu i szukam jakiegos w zastępstwie zeby pojsc teraz dla własnego spokoju sprawdzic choc nic się nie dzieje...
Olcia kochana pytałas o samopoczucie...to coraz lepiej u mnie
teraz zyje pracą i mam nową energię i pełne zajecie w ciągu dnia a jak wracam to mam takiego powera ze wszystko robie

A co do seksu kochane to ja miałam zabroniony od 29 czerwca czyli ostatnie 3 tyg ciązy i juz mnie nosiło mimo ze mezus nic kompletnie nie mówił i nawet się martwił o mnie jak mówiłam ze chce...a teraz juz 10 dni po...spróbowalismy powolutko i delikatnie i było cudownie...mimo ze lekarze zalecają dłuzej odczekac ale po czyszczeniu w szpitalu, a po samoistnym to się mówi ze kiedy kobieta bedzie gotowa....powiem wam,że znów natura wzieła górę i naprawdę nie załuje mojej decyzji....

Ależ się rozpisałam....
buziam kochane

Truskawcia mam nadzieje ze zimą to wy juz wszystkie bedziecie zafasolowane i mi przeslecie taką masę fluidków ze w pierwszym cyklu się wsrtrzelismy wiec kochana wszystko przed nami i trzymam za was wszystkie kciuki
Fifkawspółczuje sytuacji,bo tego teraz ci najmniej potrzeba....oby się opamietał męzulek i zmienił zachowanie
dagne gratuluje pierwszych ruchów babelkowych
sun7sukienka cudna no i tez polecam bolerko w kolorze czarnym albo odwaznie z czerwonymi dodatkami czyli bolerko/szal,buty i torebka oraz ozdoba do włosów w kolorze czerwonym....mysle ze pasuje idealnie
kasia.natka witamy urlopowo, mam nadzieje ze mimo pogody odpoczywasz sobie ładnie i spokojnie, a owulacja się nie przejmuj bo moze była skryta i zrobi ci niespodziankę???
gocha trzymam mocno kciuki,bo czuje fasolkę....wysyp wakacyjny czas zacząc wiec czekam na testa kochana
dziurkazagłosowałam ponownie i w miare mozliwosci bede pamietac
mijenkagratuluje pierwszego dnia szkolenia....oby ci tak dało popalic,ze nigdy go niezapomnisz na własną i przyszłych klientów korzysc
pysckualtretuj tam swojego męzusia ile dasz radę....korzystaj kochana...
lovkaa poza tym,ze zimno ,smutno i deszczowo to jak się czujecie??zagrożenie minęło??jakies ciasto w koncu wczoraj wymysliłas??
Atankuwspółczuje zwiększenia ilosci godzin pracy i zycze wytrwałosci oraz duzo odpoczynku
magda no musisz wytrzymac tę wstrzemiezliwosc...a potem bedzie nagroda baaaaaaaaaaaardzo przyjemna
A ja juz po pierwszym dniu samodzielnym w nowej pracy
Olcia kochana pytałas o samopoczucie...to coraz lepiej u mnie
A co do seksu kochane to ja miałam zabroniony od 29 czerwca czyli ostatnie 3 tyg ciązy i juz mnie nosiło mimo ze mezus nic kompletnie nie mówił i nawet się martwił o mnie jak mówiłam ze chce...a teraz juz 10 dni po...spróbowalismy powolutko i delikatnie i było cudownie...mimo ze lekarze zalecają dłuzej odczekac ale po czyszczeniu w szpitalu, a po samoistnym to się mówi ze kiedy kobieta bedzie gotowa....powiem wam,że znów natura wzieła górę i naprawdę nie załuje mojej decyzji....
Ależ się rozpisałam....
buziam kochane
Podziel się: