reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Witam sie milutko ze wszytskimi ;D

Juz z lepszym humorkiem wracam do was ;p nadleglosci nie uda mi sie nadrobic wiec syzbko mi pisac co sie dzialo !! Jakies asolki sa ?:D

A ja potrulam sie ketonalem bo te moje @ to sa strasznie bolesne a w tym miesiacu jestem w szoku bo @ trwala 3 dni !! Dzis juz koncoweczka ;/ cos to sie dziwnego dzieje ;p ehhehe

reklama
To i dla mnie jest nadzieja, ja tez do szczuplasków nie należę :) jestem BARDZO normalna :-D
a odnośnie tojlet, rozumiem, że wypróbujesz pierwsza, czy dobrze osadzony ;-)

i znów mi posty rozwaliło
jeszcze dwa pytania z cyklu milion razy powtórzone, ale co tam odpowiem jej nich spada ;)
1. jak się dodaje podziękowania?
2. Rozumiem, ze forum automatycznie nie łączy postów i np jak cytuję czyjąś wypowie, a później następną, to muszę je sama w jeden post sklejać?
Ok podziękowania znalazłam sama :) Chciałam podziękować Aelreda, ale nie do końca mi wyszło bo wcisnęłam nie pod tym postem co trzeba :)
Tak czy siak dziękuję za cierpliwość :)

Ostatnia edycja:
zafasolkuje :pod wypowiedzią masz na różowo "Dziękuję" :) a to drugie to musisz zaznaczyć "multicytat " jak już wszystkie zaznaczysz które chcesz cytować wybierz "cytuj" :)

She ja zazwyczaj mam 3 maksymalnie 4 dni okres:)Żadnych fasolek nie ma. Gochaa dostała @ .:( cieszę się że humorek masz już lepszy :)

Ostatnia edycja:
jeszcze dwa pytania z cyklu milion razy powtórzone, ale co tam odpowiem jej nich spada ;)
1. jak się dodaje podziękowania?
2. Rozumiem, ze forum automatycznie nie łączy postów i np jak cytuję czyjąś wypowie, a później następną, to muszę je sama w jeden post sklejać?
Ok podziękowania znalazłam sama :) Chciałam podziękować Aelreda, ale nie do końca mi wyszło bo wcisnęłam nie pod tym postem co trzeba :)
Tak czy siak dziękuję za cierpliwość :)

No to Ci Olcia wytumaczyła ;-) Multixytat ogólnie polega na tym, że zaznaczać tą jedną pojedynczą nieopisaną ikonkę pod postem użytkowniczki, a zaznaczyć możesz wiele razy, jak zaznaczysz te posty na które chcesz odpowiedzieć, wtedy normalnie dodajesz odpowiedź, a cytaty się wkleją po kolei jak wciskałaś multicytat.

zafasolkuje :pod wypowiedzią masz na różowo "Dziękuję" :) a to drugie to musisz zaznaczyć "multicytat " jak już wszystkie zaznaczysz które chcesz cytować wybierz "cytuj" :)

No to Ci Olcia wytumaczyła ;-) Multixytat ogólnie polega na tym, że zaznaczać tą jedną pojedynczą nieopisaną ikonkę pod postem użytkowniczki, a zaznaczyć możesz wiele razy, jak zaznaczysz te posty na które chcesz odpowiedzieć, wtedy normalnie dodajesz odpowiedź, a cytaty się wkleją po kolei jak wciskałaś multicytat.
jak ja wam dziękuję :) dosłownie jak nie wiem co :)

Ale za co dziękujesz? Po to są tutaj stare wyjadaczki by pomagały nowym dziewczynom :-)
a widzisz jestem też na innym forum w zupełnie innym temacie, gdzie ja jestem starą wyjadaczką i ja i kilka osób jakoś chętnie pomagamy natomiast jest spora grupa, która zawsze odsyła do FAQ, regulaminu i niewiadomo czego jeszcze byle tylko nie powtarzać po raz kolejny tego samego

a widzisz jestem też na innym forum w zupełnie innym temacie, gdzie ja jestem starą wyjadaczką i ja i kilka osób jakoś chętnie pomagamy natomiast jest spora grupa, która zawsze odsyła do FAQ, regulaminu i niewiadomo czego jeszcze byle tylko nie powtarzać po raz kolejny tego samego

Zależy od osoby :-)

Ahh udało mi się złapać na telefonie jak mały sunie mi rączką albo nóżką po brzuszku! :-D

reklama
Do góry