reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ale się zapatrzyłam :-) .... ale to świetnie widać... wiem, że czasami Cię to zaboli :sorry: no ale takie jest życie kobiety w ciąży...

Ja Ci te kopniaki oddam na jeden dzień, mały zacznie kopać Cię po jajnikach, jelitach także będzie chciało Ci się srać, po pęcherzu także będzie chciało Ci się ciągle szczać, po żebrach także będzie Cię zginać :p
I co wtedy powiesz XD

reklama
Ja Ci te kopniaki oddam na jeden dzień, mały zacznie kopać Cię po jajnikach, jelitach także będzie chciało Ci się srać, po pęcherzu także będzie chciało Ci się ciągle szczać, po żebrach także będzie Cię zginać :p
I co wtedy powiesz XD

Ael ja podejrzewam, że czasami nie jest to nic fajnego i przyjemnego, ale z drugiej strony to jest Twój synuś.... :tak: Pomyśl czasami, ze taka Sun7 też już by chciała coś takiego poczuć, ale niestety nie może... ;-)

Ael ja podejrzewam, że czasami nie jest to nic fajnego i przyjemnego, ale z drugiej strony to jest Twój synuś.... :tak: Pomyśl czasami, ze taka Sun7 też już by chciała coś takiego poczuć, ale niestety nie może... ;-)

Dlatego wiedz, że ja naprawdę podzieliłabym się z Tobą tym szczęściem :*

Ael...jakie to superowe :) !!!:-) o kurde, przez caly filmik siedzialam i cieszylam swoja japke:-D

Oj, dziękuję :* A widziałaś film z usg? Gdzie dumny tatuś widział siuraka swojego syna? :-D

Ja Cię! ale masz rozbójnika Ael :D
A miałam pytać, czy jak stoisz to też masz pępek wklęsły?? bo ze mnie się ostatnio mężuś cieszył, że jak stoję, to mam taką malutka dziurkę a nie pępek ;p

Ostatnia edycja:
To tak jak u mnie :) teraz mam taki mały i wg mojego ślubnego wyglądem przypomina gwiazdkę ;p heheheh, ale ma skojarzenia :)
Stwierdziłam, że nie będę czekać do wtorkowego usg jak na jakiś sąd (bo jak by było ok to mieliśmy kupić nosidełko/bujaczek), tylko już mąż kupił, jak mu powiedziałam, że chyba kopniaczka pierwszego poczułam (dziś po obiedzie chyba też) :) stwierdził, że musi być dobrze no i jutro jedziemy odebrać z hurtowni :) ooo taki (kolor uniwersalny):
Zobacz załącznik 377873

Dziewczyny a kto tam jest jeszcze na horyzoncie do testowania w tym tygodniu oprócz Truskawci??

Ostatnia edycja:
Aż się moje rozkopało z tej radości :)

Dagne, miałam się pytać, zdecydowałaś się na ten zabieg w kosmetycznym? Ten bujaczek to tylko nosidło, czy też fotelik samochodowy?

i nosidełko i fotelik zapinany tyłem do kierunku jazdy :) w przystępnej cenie z atestem. A na ten peeling nie poszłam, tzn. nie kupiłam bo zapytałam koleżanki po studium kosmetycznym czy w ciąży można, a ona powiedziała, że niby to zabieg nieinwazyjny ale ona by nie radziła, więc zainwestuję w peeling domowy (bo troszkę mi się łuszczy skóra koło kosa) :)

reklama
Mnie się też właśnie wydawało, że kawitacyjny to nie bardzo :)

Na szczęście nie muszę się martwić fotelikiem, bo jest w pakiecie z wózkiem :)

Idę po arbuza, chce któraś?

Do góry