zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
Powiedzcie, jak macie wpisane, ze jesteście w którymś tam tygodniu ciąży, to jest to liczone od pierwszego dnia miesiączki czy od momentu potencjalnego zapłodnienia?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Poczytałam trochę o tym foliku i teraz się zastanawiam czy te 0,4 mg które przyjmuję to nie jest za mało.
Witam was moje drogie.
Pobyt w szpitalu nieźle mnie wymeczył i odrazu pierwszy dzień w domu i pismo z sądu świetnie o niczym lepszym nie marzyłam.
jutro mam przyjechać na usg i wizyte. to juz półmetek jak to zleciało

Powiedzcie, jak macie wpisane, ze jesteście w którymś tam tygodniu ciąży, to jest to liczone od pierwszego dnia miesiączki czy od momentu potencjalnego zapłodnienia?
ooo nie, nie, nie nie marudzi, nie marudzi, głowa do góry i grunt to pozytywne myślenieTo dobrze :-) Już 20 tydzień.? O matko jak to zleciało.. Kurde nie długo wy już z maluszkami będziecie chodzić na spacerki a my jeszcze fasolki nie będziemy miały.. :-(
nooooo to już lepiej brzmiZafasolkuję wiem wiem, dlatego wyluzowałam i przestałam myśleć o tym bo co ma być to będzie ;-).
Jak rozmawialiśmy o dziecku i ile trzeba będzie poświęcić i co trzeba będzie zrobić i w ogóle to jakoś tak mu uśmiech z buzi znikł![]()