zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
Powiedzcie, jak macie wpisane, ze jesteście w którymś tam tygodniu ciąży, to jest to liczone od pierwszego dnia miesiączki czy od momentu potencjalnego zapłodnienia?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Poczytałam trochę o tym foliku i teraz się zastanawiam czy te 0,4 mg które przyjmuję to nie jest za mało.
Witam was moje drogie.
Pobyt w szpitalu nieźle mnie wymeczył i odrazu pierwszy dzień w domu i pismo z sądu świetnie o niczym lepszym nie marzyłam.
jutro mam przyjechać na usg i wizyte. to juz półmetek jak to zleciało
Powiedzcie, jak macie wpisane, ze jesteście w którymś tam tygodniu ciąży, to jest to liczone od pierwszego dnia miesiączki czy od momentu potencjalnego zapłodnienia?
ooo nie, nie, nie nie marudzi, nie marudzi, głowa do góry i grunt to pozytywne myślenieTo dobrze :-) Już 20 tydzień.? O matko jak to zleciało.. Kurde nie długo wy już z maluszkami będziecie chodzić na spacerki a my jeszcze fasolki nie będziemy miały.. :-(
nooooo to już lepiej brzmiZafasolkuję wiem wiem, dlatego wyluzowałam i przestałam myśleć o tym bo co ma być to będzie ;-).
Jak rozmawialiśmy o dziecku i ile trzeba będzie poświęcić i co trzeba będzie zrobić i w ogóle to jakoś tak mu uśmiech z buzi znikł![]()