reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Fifka- ucz, się ucz :-D od czegoś trzeba zacząć :-D a mojego biszkopta nie można spardolić, nawet jak będziesz się starała go popsuć to i tak wyjdzie :-D taki z niego gad ;-)

reklama
Truskawciu też miałam cichą nadzieję, że może może...;-)
ale liczyłam się z tym, że po 4 (słownie: czterech) seksikach w miesiącu nic nie wyjdzie:-p życie...
zobaczymy, co będzie w sierpniu:-D

Truskawcia to prześlij na Pw przepis :-D Będe miała go jak coś z zanadrzu! Ten Dagne jest pyszny w smaku nawet jak opadł i konsystencji też jakiejś złej nie ma ale następnym razem spróbuje czegoś nowego. :tak:

Mijenka
osobiście znam dziewczynę która gługo się starała a w jednym miesiącu TYLKO RAZ się kochała ze swoim bez zabezpieczeń i zaszła!! Nie ma reguły!

Neciuszka chyba się z Tobą nie witałam więc się witam:-D
Fifka wiem wiem... tylko przeżywam tą ilość;-):-p
Truskawciu a Ty masz konto na skarbie mamy? ;>

Mijenka- my też nie robiliśmy tego codziennie he he ;-) ale w (jak to moje Kochanie mówi) w te dobre dni, staraliśmy się nie wagarować :-p z resztą wcale się nie przymuszaliśmy, oboje mamy spore potrzeby hi hi :-D no ale tym razem też nie wyszło :-p No to będziemy się starać razem- jak się nam obu uda, to dziecioki będą w jednym wieku :-D Mam konto na skarbie :-D tylko poprzedni miesiąc nie byłam tam wogóle, bo się obraziłam na los i nie mierzyłam temp. ;-) ale w tym miesiącu znów się tam aktywowałam :-D

Fifka- poszukam tego przepisu, przepiszę na kompa i Ci wyślę na prix :-D

No właśnie, ja jakoś sceptycznie teraz (po tych moich staraniach) podchodzę do opcji, że ktoś jeden raz się sexi i wpadnie :-D kurczę, to naprawdę trza się postarać :-D

Neciuszka- przywykniesz :-D

Ostatnia edycja:
no, no...pójdzie człowiek na chwile do kuchni a tu tyle do czytania....łotry wy...

mijenka...Ty ej Ty racja, "żeby zycie miało smaczek..." hahah:-D
Truskawcia łoo dziekuję, troche mi już przeszło
milia no nie wolno ale jak mus to mus

Coś miałam jeszcze napisać...zapomniałam

reklama
O matko normalnie idzie was udusić :-D teraz mam taką straszną ochotę na placka.. :-p
Ha ha ha nie no z tym dźwigiem było dobre.. To ja biorę łopatę i na wszelki wypadek zakopiemy ten dół Ael. :-)
Dobra chłop niech mnie tylko zapłodni i mogę się z wami żenić :laugh2:

Do góry