reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Truskawcia wiesz... nie do końca "się postarać" :-D bardziej "mieć farta". Ile to czasu człowiek stara się "postarać" i nie wychodzi ;-) Po prostu na każdą przyjdzie czas... przynajmniej mam taką nadzieję.

reklama
Truskawciu to jak Ty masz tam konto to ja Ci zaraz zaproszenie wyślę, a co:cool2:
Dziurko, żeby było więcej smaczku choć tu do mnie mój zwierzaczku:-D:-p

No to kiedy mam oficjalnie prosic o ręki?:-D
A no i Klari, ze względu na hulającą @ to sie termin testowania zmienia na 10 września. także jeśli możesz to tam zmień
Dostaniesz za to kawałek tarty tatin z jabłkami i lodami orzechowymi(cos ostatnio za często ją robię), niech tylko przestygnie.:-p

mijenka...czy ty mnie podrywasz?

neciuszka tarta tatin jest z ciasta francuskiego. takie wiesz, świetne na niespodziewanych gości bo robi sie ją dosłownie 10 minut. Jak chcesz to ci napiszę jak ja się robi

reklama
Do góry