Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
łoj no chyba nie przeze mnie? bede ryczec
Ael- no, no , no jak się przejedzeniem zasłaniaciesz się, że ciężarna jesteś, bo bym Ci spokoju nie dała
eee tam, jak by się chciało to by się wymyśliło
a robiłaś „tort” tortillowy, albo pączki na grillu?
![]()
aha...czyli teraz juz bedzie dobrze :-) no to ja trzymam &&&&&& ! czytalam tez, ze z M. sie cos klocisz...eh...powiem tak, zawsze po klotni jest cudownie, klotnia oczyszcza, wiec polecam...tylko nie jakos chamsko, tylko po prostu w ramach wytlumaczen...a potem, zrobcie sobie dobra kolacje i zjedzcie razem...bo przeciez na pewno bardzo sie kochacie:-)!Milia ja miałam cykle w miare normalne ale ten ostatni się strasznie przedłużył bo aż do 50 dni. Zrobiłam bete ale była za niska a dżin wczoraj dała mi lutke na wywołanie i masz…@ przyszła z czego ja się akurat bardzo cieszę bo jak nie ma @ to nie wiadomo czy jest owulka itd. A plamienie miałąm jedno, w 34 dc.
Teraz czekam pięc dni i będę brała CLO.
Milia- a wiesz, bo człowiek zamiast ufnie i z nadzieją patrzeć w przyszłość, to uprawia (podświadomie) czarnowidztwoJa właśnie miewam @ dość bolesne (chociaż jak pisałam, teraz już trochę mniej bolesne, ale i tak pierwszego dnia wcinam ketonal :-) Moja @ trwa ok. 5/6 dni, z czego (na szczęście) tylko pierwszy dzień jest najgorszy-dlatego się niepokoiłam :-) uufff… kochana uspokoiłaś mnie- ostatnio i gin byłam pod koniec zeszłego miesiąca, i właśnie robiła mi USG dopochwowe, i powiedziała, że nic złego nie ma i wszystko gra :-) Ja myślałam, że edno to jakaś niedrożność jajowodów, a nie narastanie czegoś tam. Zatem trzymam &&&& żebyś była zdrowa jak koń, i żeby Ci nic nie rosło
![]()
co do @ to pochwalę się, że nawiedziła mnie wczorajale, o dziwo, nie zabolało to jakoś tak strasznie... czyli nastawienie dobre
![]()
I jeszcze was nadrobię zaraz :-)

ale by te chłopy za Nami tęsknili 
a jak ja mówię, to tak musi być
dobra pozwalam Ci na 5 minut fochów
e pewnie, że lovciamy Cię mocno 
Ooo ja nie słyszałam o takim preparacie :-)
mi najbardziej się śmiać chce jak ktoś ode mnie jakiś przepis chce, a ja mówię trochę tego, trochę tamtego a ktoś na mnie gały robi jakby nie wiedział ile to jest trochę
pozatym ja zawsze myślę logicznie
no coś Ty, Ty? Ty? się dołujesz Nam :-( tak być to nie będzie 
DAWAĆ PODNOŚNIK 

Taki plan!!!
Nie wiem co mi z tego wyjdzie, jakieś rzadkie te masy a są już zimne 
Chyba ze się wku*wie i to będzie moje ostatnie ciasto w życiu....