reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Normalnie co to sie porobiło na tym świecie......
Siedzę sobie normalnie, centralnie przed kompem a tu mnie komary obsiadły i mi ę tak ryyypią wszystkie naraz

Komary uważają, że jesteś słodka :p wyssą do ostatniej kropelki :p idę spać :p w żadne związki pozamałżeńskie nie wchodzę, ale ślubu mogę udzielić, a co :p

Fifka to ja Cię biorę:-D i zaklepuję poniedziałki, środy, piątki i co druga niedziela:cool2:
Dziurko rozruszać Cię? niach niach niach:rofl2:
eee komary mnie ubiegły...:wściekła/y:

Jeszcze tego brakowało..ksiądz w ciązy..ahahha:-D

Sil dobranoc:***

Mijenka Fifke możesz brać we wszystkie niedziele a reszta mi nie wiem jeszcze czy pasuje bo muszę mieć nowy grafik małża to się jakoś dostosuje.
Możesz mi wyro pościelić jak chcesz ewentualnie....

Sweet spoko... nam czasem tak się zdarza... nie uciekaj ;-)

Dziurko mnie wczoraj pogryzły... szlag mnie teraz trafia bo swędzi...

A tak mniej optymistycznie to znowu plamie... k*rwa mać... za dużo się napracowałam dzisiaj w tej kuchni.... teraz leże żeby nic złego się nie stało...

Mijenka
gadaj z Dziurką musicie się jakoś podzielić :-D

reklama
A tak mniej optymistycznie to znowu plamie... k*rwa mać... za dużo się napracowałam dzisiaj w tej kuchni.... teraz leże żeby nic złego się nie stało...

no i masz!!! teraz to rzeczywiście same niedziele mi zostały ;(((

Dziurko a z tym wyrkiem to niby do mnie? nie ma tak dobrze!!!
za same niedziele z Fifka to ja się tak nie bawię, o!:-p

Do góry