dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
No dobra, a które dni jeszcze chcesz?
Fifka ty kobieto leż i obserwuj. Jakby się co gorzej działo to szpital i juz.
Fifka ty kobieto leż i obserwuj. Jakby się co gorzej działo to szpital i juz.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sweet spoko... nam czasem tak się zdarza... nie uciekaj ;-)
Dziurko mnie wczoraj pogryzły... szlag mnie teraz trafia bo swędzi...
A tak mniej optymistycznie to znowu plamie... k*rwa mać... za dużo się napracowałam dzisiaj w tej kuchni.... teraz leże żeby nic złego się nie stało...
Mijenka gadaj z Dziurką musicie się jakoś podzielić![]()
Czyli w niedziele jestem Mijenki... zapamiętam! Tylko dajcie znać jak w inne dni zebym jakieś gafy nie strzeliła ;-)Dobry wieczor kobietki ;-)
co tu sie wyprawia ??;-)
ael jak sie czujesz? bo mi apetyt wrocil ale za to glowa caly dzien boli a nie chce brac tabletek ale jak nie przestanie to wezme... ale na szczescie nie wymiotowalam wiecej chodz czuje sie dzisiaj straszniee slabo i duszno mi bylo i nudnosci ahh ale dalam rade w pracy po 21 wyszlam ;-) a jutro ide po pracy na harrego pottera do kina ;-)
Taaa Ael zagrożona.... normalnie porwiemy i zgwałcimy!!![]()
Sprawdziłam opakowanie było ok, data do połowy września to se myślę a wezmę. Co prawda te spody mają taki smak jak te babeczki włoskie troszkę, nie jak typowy biszkopt ale ja oczami wyobraźni już widzę taki spodzik z mnóstwem bitej śmietanki i malinkami.