reklama

Starania po raz pierwszy :)

Witaj Mijenka! Co do wózka to też bardzo mi sie podoba, ale pewnie do czasu zakupu jeszcze mi się odmieni :-D

Ide się kąpać... pier&ole trzeba z łóżka w końcu wstać.........

reklama
Booosz wy gadacie o podpaskach a ja zapomniałam co to okres... :szok:

Mijenka dzięki, a wiesz co z włosami. Skończył się ten etap remontu gdzie pył latał w powietrzu, ostatnio umyłam, obficie lałam odżywką, a po jej spłukaniu dałam jedwab i są miękkie. Więc widocznie wina remontu była :-)

Lamia kobitko, to teraz na przyszłość się nauczysz, że nigdy masz testu nie robić przed planowanym terminem @.

Wróciłam!!! :) pragnę się pochwalić, że będziemy mieli córeczkę :D Od razu się pokazała i pomachała tatusiowi :) a potem się wtuliła w łożysko i nie chciała dużo się na 3d podglądać hehe :) mąż powiedział, że taka złośliwa jak mama :D
Jestem szczęśliwa, bo wszystko w normie i pięknie rośnie, co najważniejsze zdrowo jak dotychczas :) Waży 394g i ma od pupci do główki 16cm :) termin porodu przesunął się z 25 na 20 grudnia :) a wiek ciązy wg usg to 21tydz2dni (nie będę zmieniać suwaka:))
A oto zdjęcia: (mam jeszcze płytkę z filmikiem)

Widać, że to definitywnie dziewczynka :) tak się skubana tatusiowi wystawiła :)

Ostatnia edycja:
Mijenka dzięki, a wiesz co z włosami. Skończył się ten etap remontu gdzie pył latał w powietrzu, ostatnio umyłam, obficie lałam odżywką, a po jej spłukaniu dałam jedwab i są miękkie. Więc widocznie wina remontu była:-)

o proszę... fajnie, że odżyły:-) jestem z nich dumna:-D
a ja dzisiaj sama ścięłam panią:cool2: no i oczywiście bez ofiar w ludziach czyli we mnie nie mogło się obejść:-D

Padłam ze śmiechu jak zobaczyłam cipcioszke! :-D Dagne piękna dziewuszka!! Po cichutko zzdroszczę bo też bym chciała dziewczynkę - ale chłopca też pokocham nad życie!!

No pewnie :D najbardziej, że jest zdrowa i ma silne serduszko :) i że kocha tatę, bo machała ochoczo a on w monitor wlepiony nad lekarzem :) muszę napisać siostrze żeby zaczęła kupować sukienki śliczne w UK :)

Fifka, ja mało nie padłam (chociaż leżałam) jak pokazała się od razu :) cipeczka jak na dłoni hehe :) kochana moja malutka :)

No pewnie :D najbardziej, że jest zdrowa i ma silne serduszko :) i że kocha tatę, bo machała ochoczo a on w monitor wlepiony nad lekarzem :) muszę napisać siostrze żeby zaczęła kupować sukienki śliczne w UK :)

Moja siorka, czasem mistrz ciętej riposty, po info jak dowiedziała się, że będzie siostrzeniec napisała mi smsa "Szkoda, a widziałam takie ładne sukienki" XD
Za to mój już sobie ubzdurał, że gdzieś wyszuka maleńki mundur wojskowy, to popatrzyłam na niego jak na 100 % idiotę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry