reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael śliczny brzusio. A u nas decyzja o imieniu się zmieniła i będzie Anna :D a jak będzie chłopiec to najprawdopodobniej Cezary ;D

Atan jeśli możesz to się wstrzymaj z wózkiem. Atan ma racje, może dostaniecie od kogoś, albo będzie extra wózek używany za małe pieniądze. Lepiej będzie jak zaczniecie już kupować pieluszki, co by na ostatnią chwilę ogromnych wydatków z tym związanych nie było. Jedna paczka jak będzie promocja gdzieś i tak uzbieracie do narodzin malucha :D

Ostatnia edycja:
reklama
Wg mnie zakup pieluch to też niezbyt udana transakcja.. bo co będzie jak dziecko będzie uczulone na pampersy danej firmy ? Lepiej zainwestować w elektorniczną nianię czy butelkę i te sprawy :-)

Magd.a jak kto woli. Moja siorka kupowała pieluszki od 4 m-ca ciąży, różnej wielkości. Uzbierała ich sporo, a że ich sytuacja materialna nie jest tak swobodna jak np nasza to bardzo sobie tym pomogli. A jak mała się urodziła to już mieli wszystko gotowe. Spokojną głowę przede wszystkim ;)

Ja też chciałam pieluszki kupować tak jak ty mówisz Lovka, ale Magda ma rację. Głupi przykład... ja mam tak z podpaskami.... jak użyje innej firmy od razu mam odparzenia... a tm bardziej dziecko... lepiej te pieniądze na pieluszki do puszki wrzucać. Takiej której nie można otworzyć inaczej niż konserwę :-D

A i Lovka u mnie najprawdopodobniej będzie Anna :-)

Fifka a mogę zapytać jakiej firmy podpasek używasz? Hm ja od tylu lat i mam problem z doborem odpowiednich. Najlepiej, żeby były cienkie i pachnące. Bella ma fajne pachnące, cienkie, ale ich 'falisty' kształt mnie wkurza. Teraz używam FACELLE, kupuje je w rossmannie. To samo z wkładkami, też FACELLE. I z wkładek szybko wietrzeje zapach :(

Ja używam Naturella. (używałam :-D) Ich i tylko ich! Mają super zapach i pochłaniają ten "okresowy" a poza tym ten rumiankowy olejek zapobiega odparzeniom. Jedyny minus to są mało chłonne (przez ten olejek) Ale ja mam takie odczucia bo zawsze moje @ to krwotoki nie krwawienia... więc to moje odczucia. Moja mama absolutnie nie narzekała na to.

nie wytrzymałam do piątku i zrobiłam dzisiaj test ciążowy (pisało ze już po 6 dniach wykrywa ciążę) no i nic..........................................................................................................................
..............................................................................................................................

nikogo nie ma?

Ostatnia edycja:
nie wytrzymałam do piątku i zrobiłam dzisiaj test ciążowy (pisało ze już po 6 dniach wykrywa ciążę) no i nic..........................................................................................................................
..............................................................................................................................
rozumiem, ze dzisiaj jest 6 dzień?
Jeśli tak, to zrób jeszcze raz jak się @ spóźni :-) i nie załamuj się
nie teraz to za miesiąc ;-)

reklama
cześć kobietki ;***
u mnie się trochę namieszało... pani, co miała mnie szkolić zrezygnowała, bo myślała, że od razu jej zapłacą a nie po skończeniu szkolenia:oo:
ale nie ma tego złego, szkoli mnie teraz koleżanka, przychodzę razem z nią na zmiany po 6h i będę chodzić jeszcze cały przyszły tydzień:-D

Ael super fale:tak:
Fifka zajebiaszczy ten wózek, trochę podobny do Kadexa:happy:
Lamia współczuję ale nie martw się, jest następny cykl;***
Lovka Fifka dobrze mówi, NATURELLA jest najlepsza:tak:

coś jeszcze miałam i zapomniałam...:dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry