reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
a "moje" dziecko padło :-) a ja nadrabiam to co nabazgrałyście :-p

co do tego odciągacza, nie wiem czy tak dzieci lubią :-D ja mialam sytuacje,że jak tylko to wyciągnęłam był płacz :-)

ale mnie podbrzusze boli :-( Chyba mi się owu zbliża :-(

eh... ależ dzisiaj leniwy dzień mam... dacie wiarę że ja nawet jeszcze się nie ubrałam....? Leże dalej w łóżku u na nic siły nie mam....

Madziu a ty już w PL?

Fifcia, nie jeszcze nie :-) jeszcze się raczę angielską pogodą :-)

Atan jeszcze jej nie wyslalam :-) jakoś mi nie po drodze ciągle na pocztę :-D ale leży wypisana :-)
Jak tylko ucichną te burdy to ją wyślę.. bo przenioslo się do mojego miasta.. na szczęscie mieszkam kawałek od tego miejsca.. ale wygląda to tragcznie.. ludzie wynosili rzeczy warte 4 tys. zł.. masakra..

dzisiaj chyba taki dzien lenucha:P ja od samego rana z ledwoscia sie ubralam gdybym nie musiala isc do sklepu to pewnie bym jeszcze w szlafroku byla :) ale ubralam sie umylam glowe umalowalam hihi i jest ok wypilam dwie kawy o jedna zaduzo hehe obiad juz mam prawie gotowy teraz tylko do piekarnika i zapiekanka gotowa:) i jutro do pracy :/ ale w sumie jeden taki dzien w tygodniu wolny mogl bym czesciej mi przypadac:P

Madziu a kiedy wracasz? Może dobrze ze owulkę masz, załapiesz sie moze a czas niepłodny przy spotkaniu ze swoim :-D A przynajmniej tego ci życzę! ;*

Magenta a no chyba taki dzień... mój poszedł spać, ja też taka bez życia... Już mi się nie opłaca ubierać ;-) Zaraz pójdę się tylko wykąpie i znowu do wyra... Ale co tam.... mam prawo leniuchować...

Ael gdzie filmik? :-)

Filmik w toku, bo jedna strona stanęła na konwercie, a na drugiej 45 minut czekania aż też skonwertują, czekam na info z 3ciego hostingu, bo nie chce wrzucać na YT

Miałam tak ochotę na słodkie, że zrobiłam sobie kakao chyba z 10 łyżek :szok:

reklama
Wyżyłam się na łonie natury z moimi frustracjami i chyba was wszystkie obdzieliłabym natką pietruszki, chyba z pół zamrażarki mam ;) nareszcie pieniążki się pokazały jedziemy zaraz po zakupy do miasta i babcię w szpitalu odwiedzić.

Dziękuję dziewczyny za wsparcie dzisiaj bez was nie dałabym rady :*:*:*:* pozostało mi tylko z tego dzisiejszego dołka kłucie serducha.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry