reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
a no tak:P hihi zapomnialam:P
to trzeba bedzie kupic taki ktory bedzie idealny dla chlopca i dziewczynki:) widzialam ostatnio takie fajne ubranka dla dzieci z uszkami takei tygryski misie pieski itp takie fajniusi szpioszek:) ale musze pamietac zeby znajomej kupic fride:) to tak dla naszym mam pamietajcie zamist gruszki do noska kupicie fride w aptece:) zarabiste urzadzonko do wyciagania gili:P jednoczesnie ani dziecko ani mama sie nie stresuje i nic nie boli naprawde sprawdzone przezemnie na siostrzencu i moja siora za to mnie po nogach calowala

magenta co to za frida. Na googlach tego nie ma.

A ja ostatnio zajadam się pysznym leczem z kabaczkiem :) Wyjątkowo nie dodałam ostrej papryczki, bo mogłoby to wywołać u mnie przedwczesne skurcze ;) Dziś końcówkę wyjem na kolacje...
A w sobotę pójdziemy na targ i kupimy znowu tyyyle papryki i robimy leczo. Trzeba korzystać póki papryka jest taniocha! ;D Poza tym ja uwielbiam leczo, a jeszcze z tym kabaczkiem, jest po prostu PALCE LIZAĆ! ;D

nom :) to juz wszystko wiem:) wy macie ochote na cos kwasnego a ja mam ochote na slodkie i sama nie wiem na co:P wczoraj zjadlam tak kwasne jablka ze az oczy z orbit mi wychodzily a tak mi smakowaly a dzis ich juz w sklepie nie bylo:/ wykupili mi je:P za to dzis ochota mnie naszla na jogurty sery biale itp:P zachcianki @ chyba hehe:P oddala bym zycie za jogobelle pieczone jablko

hmm ta frida chyba tak to sie pisze moze frjyda jakos tak w kazdym badz razie jest to taka jak by to wam opisac taka rurka i wezyk:P z jednej strony sie przytyka pod nosek maluszkowi a z drugiej strony jest ten wezyk ktorym wciaga sie powietrze:) i zamiast pchac maluszkowi gruszke gleboko w nos ta fride sie przyklada pod nose i mama ciagnie powietrze i gile wychodza:P same. w srodku jest filterek i dzieki temu mama nie wciagnie gili hihi kurcze nie wiem jak wam dokladnie to opisac ale polecam naprawde i kosztuje w aptece cos kolo 25zl i ma kilka zapasowych filterkow

Ostatnia edycja:
• frida • Apteka internetowa doz.pl

o to jest to:P chyba dobrze linka skopiowalam to jest genialne

Ale dziecko nie ucieka i nie boi sie tak jak gruszki wiem jak moj siostrzeniec moja siora miala z nim siedem swiatow z gilami uciekl ryk byl taki jak by conajmniej ze skory go zywcem obierali:P a ciocia kupila fride i wiki sam potem, chodzil i gile wyciagal:) to nie jest ochydne ta rurka gdzie gile wpadaj jest daleko od mamy ust:P

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry