Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
a no tak hihi zapomnialam
to trzeba bedzie kupic taki ktory bedzie idealny dla chlopca i dziewczynki widzialam ostatnio takie fajne ubranka dla dzieci z uszkami takei tygryski misie pieski itp takie fajniusi szpioszek ale musze pamietac zeby znajomej kupic fride to tak dla naszym mam pamietajcie zamist gruszki do noska kupicie fride w aptece zarabiste urzadzonko do wyciagania gili jednoczesnie ani dziecko ani mama sie nie stresuje i nic nie boli naprawde sprawdzone przezemnie na siostrzencu i moja siora za to mnie po nogach calowala
A ja ostatnio zajadam się pysznym leczem z kabaczkiem Wyjątkowo nie dodałam ostrej papryczki, bo mogłoby to wywołać u mnie przedwczesne skurcze Dziś końcówkę wyjem na kolacje...
A w sobotę pójdziemy na targ i kupimy znowu tyyyle papryki i robimy leczo. Trzeba korzystać póki papryka jest taniocha! ;D Poza tym ja uwielbiam leczo, a jeszcze z tym kabaczkiem, jest po prostu PALCE LIZAĆ! ;D
nom to juz wszystko wiem wy macie ochote na cos kwasnego a ja mam ochote na slodkie i sama nie wiem na co wczoraj zjadlam tak kwasne jablka ze az oczy z orbit mi wychodzily a tak mi smakowaly a dzis ich juz w sklepie nie bylo:/ wykupili mi je za to dzis ochota mnie naszla na jogurty sery biale itp zachcianki @ chyba hehe oddala bym zycie za jogobelle pieczone jablko
hmm ta frida chyba tak to sie pisze moze frjyda jakos tak w kazdym badz razie jest to taka jak by to wam opisac taka rurka i wezyk z jednej strony sie przytyka pod nosek maluszkowi a z drugiej strony jest ten wezyk ktorym wciaga sie powietrze i zamiast pchac maluszkowi gruszke gleboko w nos ta fride sie przyklada pod nose i mama ciagnie powietrze i gile wychodza same. w srodku jest filterek i dzieki temu mama nie wciagnie gili hihi kurcze nie wiem jak wam dokladnie to opisac ale polecam naprawde i kosztuje w aptece cos kolo 25zl i ma kilka zapasowych filterkow
o to jest to chyba dobrze linka skopiowalam to jest genialne
Ale dziecko nie ucieka i nie boi sie tak jak gruszki wiem jak moj siostrzeniec moja siora miala z nim siedem swiatow z gilami uciekl ryk byl taki jak by conajmniej ze skory go zywcem obierali a ciocia kupila fride i wiki sam potem, chodzil i gile wyciagal to nie jest ochydne ta rurka gdzie gile wpadaj jest daleko od mamy ust