reklama

Starania po raz pierwszy :)

wrocil prad ;-) a magenta wygadalas sie komus o moim brzuszku ;-P mialam cie wyzwac ;-P ale na szczescie osobka byla cichutka i jak zrobilam cii paluszkiem na usta to nic nie mowila i nie wygadala sie na glos w pracy ;-P

reklama
hihi moja nie doszla bratowa:P sie wygadalam przez przypadek:P bo mowilam ze na tym forum jestem bla bla i nagle mowi no ona u nas u dentysty pracuje:P i tak palnelam:P ale zabronilam jej mowic w pracy!!! strasznie za mnie 3 ma kciuki zebym w koncu byla mama:P mowila ze tobie zazdrosci hehe ale gadula jest na temat dzieci wiec uwazaj bo lubi zagadywac a jak a kiedy a co i ble ble przepraszam:(

wydaje mi sie ze wapno pomoze i nie zaszkodzi dzidziusiowi ale jesli masz obawy zapytaj lekarza

Ostatnia edycja:
lovka ja mysle ze mozna przeciez wapno jest tez w niektorych witaminach dla ciezarnych bo dziecko wapn pobiera z twoich kosci a niedobor musisz przeciez uzupelniac a nie tylko mlekiem wapn calcium mozesz pic musujace uwazam nie ma przeciwskazan z tego co wiem ;-)

no przyszla na wizyte akurat ja bylam i mlody doktorek w starym jeszcze gabinecie i pokazuje brzuszek raczkami wpukly i pyta sie czy gratulowac a ja na to cii ona mowi oki ;-) nic nie powiedziala wiecej tylko sie usmiechala a ja mowie widac czy ktos jej powiedzial a ona mowi to i to ;-P a ja mowie czy natalia a ona mowi tez ;-P wiec odrazu zwalila na ciebi nie musialam zgadywac dlugo ;-P

Ostatnia edycja:
reklama
magenta to dopiero 12 tydzień jest ;D Mamy z Atan dzieciaczki w równym miesiącu :D Chociaż ja wróżę Atan dziewczynki :p Tak mi się wydaje, po objawach jakie opisuje :) Myśl nad imieniem Atan!

Fasolka a ja chyba dziś zrobię muffinki z czekuladą :D Dla męża, bo On to taka mała słodka dziurka jest ;) Ja natomiast bym sobie zjadła coś lepsiejszego :) Ogórki kiszone... ale coś mega kwaśnego! ;D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry