reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
witam tyle napisaly a ja bateri w laptopie malo a pradu niema od 8 nadal ;-( dupa mam nadzieje ze ryby mi nie pozdychaja... trzymajcie sie dziurka martwie sie o ciebie <głaszcze> badz silna:*
ael super opowiesc ;-)
witam nowe staraczki czujcie sie jak u siebie ;-)
zaraz padnie wiec narazie do czasu az mi prad nie wroci...
fifka gratuluje 2 trymestru;-)
dagne czekamy na wiesci od ginka ;-)
a ja mysle czy kupic wozek kurde strasznie mi sie podoba za 450zl jedynie fotelika nie ma a tak wszystko jest jest blekitny tak wyglada Zobacz załącznik 379772Zobacz załącznik 379773
maz mowi ze ladny tez mu sie podoba ale mowi ze zawczesnie na wozek no i co ja mam zrobic??oferta w necie nie bedzie caly czas aktywna a do tego pani mieszka 30 minut odemnie ...

Dziura :-) bo ja przeżywałam to :-) i też słyszałam " Nie chciałem,żebyś się denerwowała" Więc powiedziałam,że jestem jeszcze bardzij zdenerwowana,że coś przede mną ukrywa. Że obiecywaliśmy sobie,że będziemy ze sobą szczerzy a nie na tym związek polega.. i odchodziłam.. niech przemyśli.

Atan jeżli się nie boisz to kupuj. Ja na razie mam jakiś lęk przed takimi zakupami.... pewnie zacznę już kupować rzeczy jak poczuje ruchy i będę spokojniejsza. A co dowózka to fotelik dokupić to już pikuś a skoro jest w dobrym stanie no i nie drogo....

no nie drogo mozna obejrzec osobiscie sprawidzic go a nowe 1600 ale powiem ci ze ja tak mam cos mi wpadnie w oko i sie za kochałam i tak jak wiem jakie lozeczko bedziemy mieli;-P musze z mezem pogadac teraz to spi bo jak pradu niema to niema co robic a laptopy dlugo bez ladowania nie wytrzymują..

Ostatnia edycja:
Ja na razie swoją fascynację ciążową rozładowuję na ubraniach ciążowych i w przygotowywaniu dla mnie rzeczy w razie szpitala. O dzidzi zacznę myśleć po połówkowym. Jak dla mnie to wciąż niebezpieczny okres... a później nie chciałabym po ewentualnej tragedii oglądać dziecięcych rzeczy w domu....

magenta ja jestem na ciebie zlawyjechalas a my sie nie spotkaly dzwonilam i telefon byl nie aktywny ;-P

dlatego tez sie zastanawiam czy beda jeszcze takie okazje i to z tej samej miejscowosci... tez sie troszke boje ale jestem optymistka stalby na strychu..
bateria za sekunde padnie narazie mam nadzieje ze szybko prad wlacza...

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry