reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ależ nagrałam filmik jak mój czort wariuje. Trochę go wkurzyłam bo drzemał dziś, koklepałam w brzuch to chodził mi normalnie :-D

Poza tym jak mnie ten paluch boli...

reklama
moze i ochydne ale same sie przekonacie jak bobaski beda uciekac od typowej gruszki rekami machac i odpychac wam rece:p ale macie pewnosc ze z tej tuby do wezyka ktorym wciagacie powietrze nic wam do buzi nie wleci:P a dziecko lepiej oddycha:P ja wam moge to tylko polecic do wyprawki:) z czystym sumieniem:)

Ael wstawiaj ten filmik!! Pooglądamy!!

Magenta wiem, że jest daleko, ale jakoś chodzi o sam fakt :-D choć jak moje będzie też się gruszki bało (ja z bratem się nie bałam) to jak mus to mus!

A ja właśnie zamówiłam sobie pakę ubrań ciążowych! Chyba z 4 pary spodni i kilka tunik... leginsy itp. Od taka paka niedroga była i nie mogłam się powstrzymać!

a ciocia natalia co w szwecji kupi ?? za niespodzianke bo mamusia ciekawa;-p

ael filmik prosze :-) wspołczuje paluszka :-* moze jakies zimne oklady ??

Jakie wy tu wygadane jesteście :P zaglądam co jakiś czas, żeby prv sprawdzić, bo szukam osób do artykułu, a co zajrzę, to ze 2 strony dochodzą :)
A co do gruszki - przyjaciółka ma dwuipółmiesięczną córeczkę, która się gruszki zupełnie nie boi, na razie mała się uśmiecha, jak czuje gruszkę w nosku :D

hihi ciocia niespodzianke i dla mamusi i dzidziusia przywiezie:) ale napewno cos praktycznego:P a jak powiem to nie bedzie niespodzianki:P bo dzidzius sie dowie:P

AeI wstawiaj filmik:) tak bardzo chce zobaczyc kopniaki:P a paluszek hihi caluje:P

Jakie wy tu wygadane jesteście :P zaglądam co jakiś czas, żeby prv sprawdzić, bo szukam osób do artykułu, a co zajrzę, to ze 2 strony dochodzą :)

2 strony to pikuś, czasem dziewczyny się rozpiszą i wychodzi 10 stron do odrabiania (minimalnie :-P)

Chwilę na film musicie zaczekać, wiedziałam że będziecie chciały zobaczyć więc wrzuciłam wcześniej, a teraz stronka mi konwertuje wideło :-P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry