reklama

Starania po raz pierwszy :)

Hej, jestem :)
Wróciłam ze standardowej wizyty u prowadzącego i jestem zadowolona :) potwierdziło się wszystko z wczorajszego prywatnego usg (różnica polega tylko na tym, że prywatnie dostałam zdjecia i płytkę, a na nfz zaświadczenie o przeprowadzonym badaniu z informacją o parametrach). Córcia zdrowa, starsza o tydzień :) a i dostałam skierowanie na GLUKOZE
no.gif
masakra z zaleceniem, że dzień przed najpóźniej kolacja o 18 (kromka z masłem i woda bądź gorzka herbata), a w dniu badania nic- pobrać krew, potem wypić glukozę i odczekać 2 godz i znowu pobrać krew. Jak ja to przeżyję????
A i zmienił mi witaminy, bo po complexie miałam mdłości :)

reklama
Witam :-) i uciekam zaraz sprzątać pokój ;-)
Dużo mnie ominęło wczoraj.?
Fajna ta bluzka czy tunika Muchy :happy:. A co do szpilek to jak ktoś lubi i nie ma przeciw wskazań to dlaczego ma w nich nie chodzić.? U mnie w technikum są dwie nauczycielki, które wszystkie ciąże chodziły w szpilkach i nic im i dzieciom nie jest.

Moniś, jestem dokładnie z miejscowości przy Rzeszowie :) do centrum mam 9km :) a chodzę do Medicoru przy głównym dworcu pks. 2 dni w tygodniu przyjmuje tam na nfz dr. Hrycelak :) POLECAM- delikatny, opanowany, troszkę mało mówi, ale odpowiada na każde pytanie i wątpliwości :) do niego trzeba się rejestrować min 3 tyg przed, a teraz nawet 4, bo ma duże zaufanie :)

Ooo ja tez do Medicoru chodze, ale do dr Rychlec. Do tej pory myślałam, że może zbyt pobieżnie patrzy na mnie i nie jest za bardzo dociekliwa, ale teraz jak zrobiła mi badania i wyszły nie za dobrze, to widzę, że stara się coś temu zaradzić.

O 15 idę na wizytę do jakiejś innej przychodni, gdzie ona przyjmuje - denerwuje się strasznie.

Znów z pracy będę musiała się wyrwać, więc pewbie znów będzie foch i obraza - masakra, ale trudno, przez 4 lata praca była ważniejsza dla mnie niż wszystko inne, więc teraz czas na przewartościowanie swojego życia...

Ale denerwuje się bardzo... :(

reklama
Dokładnie, nie ma co się na zapas denerwować :) ogólnie polecam Medicor, a od 7 miesiąca pójdę dodatkowo do Pro Famili, żeby móc tam rodzić :) kuzynka rodziła i chodziła właśnie nawet od 8 miesiąca. Wizyta 120 z usg zwykłym :) także tragedii cenowo nie ma, a są tam naprawdę rewelacyjni fachowcy :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry