dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
Mijenko a bo my juz od jakiegoś czasu staramy się aby zostać rodziną zastępczą ale łatwe to niestety nie jest i między innymi kuratora nam przydzielili co by nas kontrolował od czasu do czasu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
wiec zapakowalaM W SIATKE I Zawioze mamie i siostrze :-)do ponoszenia az nie schudne po porodzie :-) i zato miejsce sie zrobila w szafie :-) teraz sie ubieram i znikam do rodzinki trzymajcie sie milego dnia :-)Mijenko a bo my juz od jakiegoś czasu staramy się aby zostać rodziną zastępczą ale łatwe to niestety nie jest i między innymi kuratora nam przydzielili co by nas kontrolował od czasu do czasu
Zawsze jesteś mile widziana ;* I cieszę się ze już jest spokojniej! Wiedziałam, ze jak nabierzesz do tego dystansu to wszystko się ułoży. A co do rodziny zastępczej bije Ci wielkie brawa!! Fantastycznie przedsięwzięcie! Sama się nad tym kiedyś zastanawiałam. 

Dodam, ze przed ciąża praktycznie zup nie robiłam bo ich się nie jadło...