• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Lauro wszystkiego najlepszego i spełnienia wszystkich marzeń jakie masz w główce.

Sil już na FB składałam życzenia, także kolejnych najlepiej stu cudownych rocznic.

Ja mykam robić królika na obiad, mam nadzieję, że franca mi się rozmroziła bo zapomniałam wczoraj wieczorem wyciągnąć z zamrażalki..ehh...

reklama
Mijenko wiek dla nas nie ma znaczenia ale z tego co wiemy to największe "wzięcie" mają malutkie dzieciaczki. Niestety te, które skończyły 10 lat mają małe szanse, no na pewno mniejsze. Bylismy juz w ośrodku i poznaliśmy kilkoro dzieci no ale to bardzo nieoficjalnie bo się nie powinno.
My tam wierzymy w to, że będzie ok. i doczekamy się dziaciaczków, zarówno takich, których będziemy miec tylko pod opieka jak i własnych takich biologicznie własnych bo przecież wszystkie będą nasze

Mijenka a dużo tych ciuchów Ci pokolorowało?

Ostatnia edycja:
Fifka dzięki ale dajcie spokój kobity, naprawdę.
No idź idź i smacznego teściowego obiadku życzę.

Mijenka się pytam jak te ciuszki Twoje?

Ech...dobra kochane koniec tematu RZ bo nie chce zapeszac kolejnego etapu.

Ostatnia edycja:
właśnie się piorą... ale na pewno nie od kolorów bo nie pierwszy raz je tak wstawiam... przypuszczam, że to od proszku:-(

z.a.j.e.b.i.ś.c.i.e :wściekła/y: nie puściło

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry