• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
nie no, dla 3 bluzek nie będę się robić kolejnego prania ale cholera wkurzyłam się:dry:
i to jest kolejny powód, żeby nie prać ciuchów w proszku tylko w płynie:tak:

Kochana z domestosem to najlepiej jak pranie wyciągnęłaś z pralki i jest mokre, wtedy plamy na 100 % zejdą. A jeśli plamy zalatują płynem to spróbuj włączyć tylko program solidnego płukania. Wtedy zobacz czy to coś dało.
Ależ się namęczyłam z tym królikiem by go sporcjować, ale się obiadkiem nie podzielę :-P XD

A w tygodniu będę robić babeczki dla sąsiadów, dwójce w podzięce za możliwość skorzystania z łazienki a jednym za miesięczny hałas nad ich głowami :-D No i poza tym tym ostatnim też w podzięce bo szykują nam wielką paczkę dla maleństwa. Mam dostać połączenie chusty i nosidełka do karmienia, że wkładam dziecko i mam wolne ręce a dziecko ssie cyca. Ponoć sprowadzali to aż z Usa. Zobaczymy jak podejdę do nich :-)

Ael a domestos nie zniszczy materiału? Kurcze, nigdy nie próbowałam ale sam zapach mnie odrzuca.

Jakie żesz znowu babeczki?:-D Dajta przepis.
A co do chusty to w autobusie widziałam taką panią z dzieciątkiem w chuście właśnie i strasznie mnie się to podobało

Witam dziewczyny ja zjadłam jacket potatoes :-) z kurczakiem curry :-) mniamm :-)

Ael za królika dziękuję ale babeczką się podziel :-p

Dziura.. mam focha trochę na niego jeszcze bo nie umie podjąć decyzji :-)

Dziura.. mam focha trochę na niego jeszcze bo nie umie podjąć decyzji :biggrin2:

coś mnie ominęło?:confused:

a to mój futrzak dzisiejszy:-D

DSC00009.jpg

On nie umie.. czy woli ze mną porozmawiać, czy iśc na całą noc ze znajomymi a potem marudzi mi cały dzień ,że mógł nie jechać itp.
Specjalnie przyjeżdzam od małego do mamy mojej ,żeby z nim na spokojnie pogadać, bo wiadomo jak to przy małym dziecku jest.. a on mi mówi,że teraz jedzie z mamą, potem wyjdzie z psem, może ze mną 30 min pogadać i będzie szedł na obiad a po obiedzie idzie skopać grządke mamie i posiedzi trochę.. i wróci koło 21.. to ja dziękuję.. mogłam wczoraj z mamą jechać przynajmniej spędziłabym z nią trochę czasu, to nie mógł wcześniej napisac..

reklama
Ael a domestos nie zniszczy materiału? Kurcze, nigdy nie próbowałam ale sam zapach mnie odrzuca.

Jakie żesz znowu babeczki?:-D Dajta przepis.
A co do chusty to w autobusie widziałam taką panią z dzieciątkiem w chuście właśnie i strasznie mnie się to podobało

Nie lejesz bezpośrednio domestosa na materiał, poza tym na etykiecie masz napisanie użytkowanie do materiałów, wpierw rozrabia się domestos w wodzie a potem wrzuca ubrania. Zapach jest ale tylko po wyciągnięciu z miski, po praniu jest zapach płynu do płukania i świeżych ubrań.

Babeczki kobiety w przyszłym tygodniu będą, marchewkowe z odrobiną kakao.

Witam dziewczyny ja zjadłam jacket potatoes :-) z kurczakiem curry :-) mniamm :-)

Ael za królika dziękuję ale babeczką się podziel :-p

Dziura.. mam focha trochę na niego jeszcze bo nie umie podjąć decyzji :-)

Jak nie chceta królika to się wypchajcie będzie więcej dla nas, sama dobroć a wy gardzicie :-P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry