dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
Mijenko nie wiem, nigdy nie słyszałam, żeby płyn do płukania farbował ale nigdy nic nie wiadomo. Wypróbuj pare sposobów a jak nie no to trudno, przecież nic nie poradzisz na siłe
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nie no, dla 3 bluzek nie będę się robić kolejnego prania ale cholera wkurzyłam się
i to jest kolejny powód, żeby nie prać ciuchów w proszku tylko w płynie![]()
No i poza tym tym ostatnim też w podzięce bo szykują nam wielką paczkę dla maleństwa. Mam dostać połączenie chusty i nosidełka do karmienia, że wkładam dziecko i mam wolne ręce a dziecko ssie cyca. Ponoć sprowadzali to aż z Usa. Zobaczymy jak podejdę do nich :-)
Dajta przepis.Ael a domestos nie zniszczy materiału? Kurcze, nigdy nie próbowałam ale sam zapach mnie odrzuca.
Jakie żesz znowu babeczki?Dajta przepis.
A co do chusty to w autobusie widziałam taką panią z dzieciątkiem w chuście właśnie i strasznie mnie się to podobało
Witam dziewczyny ja zjadłam jacket potatoes :-) z kurczakiem curry :-) mniamm :-)
Ael za królika dziękuję ale babeczką się podziel
Dziura.. mam focha trochę na niego jeszcze bo nie umie podjąć decyzji :-)