Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ael marchewkowych nie jadłam, ciasto owszem ale nie babeczki....Daj przepis..plissss
A z tym domestosem zapamiętam, przyda się na przyszłość
przecież sama mówiłaś, że się nie podzielisz![]()
A własnie, ja uwielbiam królika w śmietanie no ale jak się Ael nie dzieli to nie! OO!
Fifka.....co Ty tam robisz u tej teściowej? Dobry obiad chociaz miała?![]()
Przed wyjściem ze swoim się pożarłam. Później na obiedzie mnie wkurwił i po nim już jest naprawdę nie przyjemnie... Z małżem nie odzywamy się do siebie i dobrze! Jestem taka na niego wkurzona, ze mam go dość....

Ależ się namęczyłam z tym królikiem by go sporcjować, ale się obiadkiem nie podzielęXD
Właśnie mój do mnie przyszedł i pożarliśmy się jeszcze bardziej... Nie wiem co się dzieję... odkąd w drodze jest dziecko nasze relację coraz bardziej się psują. Ja się tak zastanawiam czy my w ogóle byliśmy na to dziecko gotowi... i czy my w ogóle powinniśmy za siebie wychodzić...
a to, to co to? ;>