• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Eh... pewnie tak... pogodziliśmy się wstępnie... poszliśmy na oczyszczający spacer i jest nieco lepiej. Po prostu oboje chodzimy nabuzowani od pewnego czasu. Wystarczy iskra i wszystko wybucha. Śmieszne jest tylko to ze do czasu mojego zajścia w ciąże byliśmy niemal bez konfliktowi! :szok: Po prostu wszystko tak spokojnie załatwialiśmy, a teraz ciężko nam ze sobą rozmawiać.

Dzisiaj mój na zgodę porobił mi zdjęcia brzuszka! A jako że obiecałam fotki dla Mijenki to wstawiam!

cc3257bf97798940.jpg

I na leżąco:

803017817c7e25c5.jpg

Wybaczcie ale wyglądam jak siedem nieszczęść.... jestem za chuda i ciąża wcale nie daje mi uroku...

Witaj Joweg! Napisz coś o sobie!

Ostatnia edycja:
reklama
fifcia super sliczny brzunio :-) ja tam mowie ze slicznie wygladasz ;-) ah ah ;-) a jaka ladna bluzeczka a jakie zwierzaki ;-) ah az mi sie podoba ;-)

sil a ja tez chce owocka ;-)moze ael sie zemna podzieli ;-)

alredka kochana ty to masz talent do pieczenia i gotowania gratuluje moze kiedys wlasna cukiernia ;-) a babeczki jak nic kiedys zrobie ;-) muysze potem gdzies przepis spisac bo teraz na taty lapku bo moj odmowil posluszenstwa bo niewiem czemu z netem sie niby polaczyl ale neta niema tylko gg dziala a strony nie ... ahh a taty ddziala wiec na nim jestem ;-) na chwilke ;-)

Karolina Romanowska no to tesciora rob ;-) jak cie odrzucilo i @ niema planowo to test rób ;-)

witam Joweg ;-) zycze szybkiego zafasolkowania ;-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry