• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Pyscku najlepszego z okazji waszej rocznicy :*

Wiecie ja się zastanawiam poważnie nad zdrowiem psychicznym mojego...ostatnio mówi do Halinka, a do małego do brzucha śpiewa "Oj maluśki"...... :eek:

reklama
Pyscek!!! Widziałam ze o kimś zapomniałam!!! Jesteś trzecią osobą która dzisiaj coś obchodzi...

Wszystkiego dobrego kochana!!!!
Zobacz załącznik 381451

Dziękuje Dziurko! Haha pokazuję brzuszek jak tylko dam radę! Nareszcie go bardziej widać i chodzę dumna jak paw :-D

Karolina rób test!!

Ael nie masz się czym przejmować. Wczoraj mój P. przy goleniu śpiewał "przybierzeli do Betlejem.." ot tak, bez okazji ale u niego to standard.

Fifka jedz Ty mi mięso z czegokolwiek ale jedz.

Ostatnia edycja:
Ael nie masz się czym przejmować. Wczoraj mu P. przy goleniu śpiewał "przybierzeli do Betlejem.." ot tak, bez okazji ale u niego to standard.

Ale u mojego śpiewanie to normalne nie jest. Ostatnio się przyznaj, że śpiewał....naszej chomiczce.... A Halinka do mnie mówi bo lubi jeden skecz kabaretu Limo i gdy ja się coś nie zgadzam, sprzeciwiam etc, to on do mnie "No ale Halinka no!"

kr jutro rano z porannego bardziej wiarygodny bedzie ;-) wiec trzymam za jutro &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;-)

dziurka probowalam 3 rozne przegladarki zrezygnowalam ;-) niemialam sily a chcialam do was wejsc ;-) wiec pozyczony tez moze byc ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry