• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

pyscek wszystkiego naj najlepszego z okazji rocznicy slubu duzo zdrowka i spelnienia marzen ;-)
i tych wymarzonych 2 kreseczek na tescie ;-)

kiedy testujesz ? bede &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i specjalne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~` ;-)

reklama
Oby tylko dwie :-)

oj oby ale pożyjmy zobaczymy ;-p Atanku testuję 19.08 ale jak zapomnę to później :) dziękuję za życzonka :*
powiem Wam że wczoraj przeżyliśmy z mężem masakrę, byli u nas nasi rodzice i moja babcia na małe przyjęcie z okazji dzisiejszej rocznicy jak poszli posprzątaliśmy wszystko i powiedzieliśmy że chwilkę odpoczniemy przed kompem i pójdziemy spać ... a tu minęło niecałe 5 min i trzask - poszła szyba w akwarium i cała woda się wylała :-( powódź w całym mieszkaniu - ratowanie rebek aby nie pozdychały i zbieranie wody z pomieszczeń ... masakra a dopiero co dwa dni temu mąż założył akwarium :( całe 150 litra wody poszło na mieszkanie :-(:-( masakra ...

Pyscek, wiedziałam, a zapomniałam tu napisać :) Wszystkiego co najlepsze :)

Ael, a Ty cukiernik zawodowo czy amatorsko, bo torty cuuudne :)

Atan, musiało DNSy wywalić, skoro chodzi gg i nie chodzą strony. Ale już nie wiem jak pomóc, bo chyba zrobiłaś all...

Fifka, kochane te fretki... A czemu kota poszła gdzieś do ludzi? Dobrze pytam? Ciebie?

I jeszcze jedno... Jaki my mamy miesiąc, bo mnie się zdawało, że sierpień, a tu kolędowo...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Karolina nie wiem czy Ci test wyjdzie, jak wczoraj rozmawiałyśmy to mówiłaś,że masz ciągnący przeżroczysty śluz..

w każdym bądź razie powodzenia życzę
i nie nakręcaj się, bo wg mnie to robisz.
Ja w tym cyklu mogłabym sobie multum ciązowych dolegliwości dopisać, bolały mnie cycki, owu nigdy nie mialam tak bolesnej.. odrzucilo mnie od kawy i do tej pory wpierniczam na potęgę oliwki zielone.. zjadłam tuńczyka co mnie to obrzydza na samą myśl.. wysypało mnie syfkami... cycki mam jędrne, na widok surowego kurczaka mnie zemdliło.. i co i dupa.. bo od ponad miesiąca nie współżyje..

Dziurko ja pisałam o tym że twój śpiewa kolędy :-D Normalnie padłam ze śmiechu!
A ja jem mięso! :szok: Gdzieś ty wyczytała ze nie jem? Pisałam tylko ze mnie odrzuca, ale jem choć trochę bo wiem że muszę.

Sil
kotka poszła z kilku powodów... Po pierwsze miała długą białą sierść która była wszędzie (przerażała mnie myśl że w takim kłaku miało być dziecko) Po drugie jej zbyt narwany charakter. Ona biegała po ścianach i potrafiła naskoczyć na brzuch czy twarz bez uprzedzenia. Po trzecie, ostatnio pokazała swój charakterek i zaczęła się załatwiać tam gdzie stoi. (ze złości że zabraniamy jej chodzić po meblach) Szkoda mi jej... Bardzo ją lubiłam... ale fretki zamykam w klatce i do pokoju do dziecka nie wpuszczę... z kotem jest nico gorzej...

witam:)

wszytskim swietujacym dzisiaj skladam ogromne gratulacje i zyczenia aby marzenia sie spelnily i fasolki rosly wam w brzuszkach jak po deszczu :D

Proszę tak wyglądały te babeczki dla znajomych, te były z kremem śmietankowym z barwnikiem spożywczym
kochana jak robisz ten krem?
w ogle to dziekuje za przepis na muffinki, wyszly taki dobre ze jdnego dnia dwa razy pieklam :) ale zamiast dwoch szklanek maki i proszku do pieczenia uzylam jednej szklanki maki "samorosnacej" (to maka odrazu wymieszana z proszkiem) i jednej szklanki odzywki bialkowej czekoladowej :laugh2: (cos dla meza , bo on duzo suplementow je przez te swoja silownie:) ) i zeby dodatkowo wzbogacic smak uzylam sproszkowanej czekolady do picia .... wyszly super :)

Dobry Wieczór ;-)
Dziś miała być @ ale jej nie ma. Piersi mnie troszkę bolą, i od fajek mnie odrzuciło, jak dziś paliłam to nie skończyłam całej...

hejka:)
kochana lec po testa albo skocz do laboratorium robic betke i sie okaze czy to fasolka:)
mocno trzymam kciuki, bo ponoc nichec do papierosow to jeden z pierwszych objawow wsrod palaczy:)

witam:)

wszytskim swietujacym dzisiaj skladam ogromne gratulacje i zyczenia aby marzenia sie spelnily i fasolki rosly wam w brzuszkach jak po deszczu :D

kochana jak robisz ten krem?
w ogle to dziekuje za przepis na muffinki, wyszly taki dobre ze jdnego dnia dwa razy pieklam :) ale zamiast dwoch szklanek maki i proszku do pieczenia uzylam jednej szklanki maki "samorosnacej" (to maka odrazu wymieszana z proszkiem) i jednej szklanki odzywki bialkowej czekoladowej :laugh2: (cos dla meza , bo on duzo suplementow je przez te swoja silownie:) ) i zeby dodatkowo wzbogacic smak uzylam sproszkowanej czekolady do picia .... wyszly super :)

hejka:)
kochana lec po testa albo skocz do laboratorium robic betke i sie okaze czy to fasolka:)
mocno trzymam kciuki, bo ponoc nichec do papierosow to jeden z pierwszych objawow wsrod palaczy:)

a jakie są objawy nie palaczy ;-p

Karolina, przykro mi, że to powiem, ale mnie się wydaje, że @ przyjdzie... Bo tak iśluz podobny do płodnego jest też tuż przed @ właśnie

Fifka, no z takim kotem to niebezpiecznie faktycznie, głównie o to skakanie chodzi...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry