• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

a jakie są objawy nie palaczy ;-p

he he no wlasnie nie wiem bo ja poprzednio to mialam wszelkie mozliwe objawy i dupa wyszla :)
ale powaznie z tym wstretem to prawda bo nie pierwszy raz o tym slysze, znam kilka dziewczyn co zaszly i mowily ze pierwsze co to mialy straszny wstret do szlugow a chwile potem okazalo sie ze sa w ciazy..
oczywiscie to nie musi byc regula, ale potwierdzilo sie w kilku przypadkach :)

dobra laski ja pociskam stad, bo musze drugiego kompa odpalic i sprawdzic czy jutro do pracy ide :P
dobranoc papa:)

reklama
Sweet dziękuje :*

Sil
skakanie to jedno, ale ona też potrafi położyć się na twarzy bądź szyi jak ją ignorujesz... Kota nie upilnujesz... wyjdę do kuchni a ona udusi mi dziecko.... To rasowy kot... była zbyt charakterna i żywa... dodatkowo sierść była strasznym utrapieniem. Poszła do małżeństwa ze starszymi dziećmi, które ma już jednego kota. Będzie jej tam dobrze.

Będzie :-D Ona też potrafiła być kochana, ale postawiłam na bezpieczeństwo. Na razie jest postanowienie że fretki zostają. Klatka jest w kuchni, do pokoju wpuszczać ich nie musimy, więc damy radę. Ale jak okażę się że dziecko choruję przez sierść niestety one też pójdą z domu. Dla mnie dziecko jest najważniejsze, choć bardzo kocham zwierzęta!

Dziurka nie wiem czy norma czy nie, ale śmiałam się przez dobre 5 min z tej kolędy :-) Nie wiem czemu aż tak mnie to rozbawiło (może dlatego ze sobie to wyobraziłam :tak:)

Aaaa jutro będą pełne 14 tygodni a zacznę 15!!!! Ja coraz bardziej wierzę w to ze te łaskotki które odczuwam od 3 dni to ruchy maluszka!! (choć wczoraj po 1 poszłam spać to ich nie czułam...)

sorki ze zniklam tak ale moj mezulek wrocil i bylam w kuchni a moja mama mu odgrzala bigosa no i co natalka sie zalapala ;-) mniam mniam ;-)

fifka no to super ;-) mozesz juz czuc dzidzie ;-) ja sie zastanawiam bo moj ginek mowil mi ze jestem ostatnio w 11 wiec teraz jestem w 13 i 4 dni wiec niewiem niby w srode zaczynam 14 tydzien ale niewiem czemu suwaczki inaczej pokazuja ...

pyscek ojoj akwarium wspolczuje ja mam 60litrowe i kiedys filtr nam sie zbuntowal i polowe wody wypompowal ... jak nas nie bylo w domku wiec nieciekawie za mebloscianka i na wykladzinie woda byla..

reklama
Dobrej Nocy Wszystkim Kobitkom życzę :* Całuski :* I trzymajcie za mnie kciuki :-)

Spokojnej nocy, a z testem jeszcze się powstrzymaj, ja myślę że do środy spokojnie :-)

Ael, a Ty cukiernik zawodowo czy amatorsko, bo torty cuuudne :)

Amatorsko, ja w ogóle kucharzyna jestem amator, tylko mi się po prostu myślenie kreatywne włącza :-)
Widzę, że torty oglądałaś. Mała ciekawostka, tort a la akwarium z ogonem cóż miałam z nim mały wypadek, otóż przy naciąganiu lukru na biszkopty w jednym miejscu było za bardzo cienki lukier i mi pękł. Ja panika bo początkowo tort miał mieć założony lukier i miał być malowany tylko. A tu dziura i co mam robić. Jako, że zostało mi dużo białego lukru to właśnie zrobiłam ten ogon, też pomalowałam i umieściłam w tej dziurze, tak że ogon dziurę całkowicie zakrywał. I tak nie byłam do końca z tego toru zadowolona, a do rodziny szedł ten akwariowy dla brata na urodziny i z kotkiem dla siostrzenicy też na urodziny, wszyscy zachwycali się tym rybnym tortem :-D

Ja w tym cyklu mogłabym sobie multum ciązowych dolegliwości dopisać, bolały mnie cycki, owu nigdy nie mialam tak bolesnej.. odrzucilo mnie od kawy i do tej pory wpierniczam na potęgę oliwki zielone.. zjadłam tuńczyka co mnie to obrzydza na samą myśl.. wysypało mnie syfkami... cycki mam jędrne, na widok surowego kurczaka mnie zemdliło.. i co i dupa.. bo od ponad miesiąca nie współżyje..

Bo Ty co miesiąc przez nas zachodzisz w ciążę urojoną :-P XD

kochana jak robisz ten krem?

Zwykły krem z torebki, do robionych przez siebie nie mam cierpliwości, bo jeszcze nie mam takiej wprawy do robienia takich kremów, ale zamiast mleka dodawałam śmietany kremówki i krem był na tyle zwarty, że nie spływał.

sorki ze zniklam tak ale moj mezulek wrocil i bylam w kuchni a moja mama mu odgrzala bigosa no i co natalka sie zalapala ;-) mniam mniam ;-)

A został Ci jeszcze bigosik? Ja bym sobie zjadła taki kwaskowy :-)

I jak zwykle o tej porze zostałam sama :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry