Dobrej Nocy Wszystkim Kobitkom życzę :* Całuski :* I trzymajcie za mnie kciuki :-)
Spokojnej nocy, a z testem jeszcze się powstrzymaj, ja myślę że do środy spokojnie :-)
Ael, a Ty cukiernik zawodowo czy amatorsko, bo torty cuuudne
Amatorsko, ja w ogóle kucharzyna jestem amator, tylko mi się po prostu myślenie kreatywne włącza :-)
Widzę, że torty oglądałaś. Mała ciekawostka, tort a la akwarium z ogonem cóż miałam z nim mały wypadek, otóż przy naciąganiu lukru na biszkopty w jednym miejscu było za bardzo cienki lukier i mi pękł. Ja panika bo początkowo tort miał mieć założony lukier i miał być malowany tylko. A tu dziura i co mam robić. Jako, że zostało mi dużo białego lukru to właśnie zrobiłam ten ogon, też pomalowałam i umieściłam w tej dziurze, tak że ogon dziurę całkowicie zakrywał. I tak nie byłam do końca z tego toru zadowolona, a do rodziny szedł ten akwariowy dla brata na urodziny i z kotkiem dla siostrzenicy też na urodziny, wszyscy zachwycali się tym rybnym tortem
Ja w tym cyklu mogłabym sobie multum ciązowych dolegliwości dopisać, bolały mnie cycki, owu nigdy nie mialam tak bolesnej.. odrzucilo mnie od kawy i do tej pory wpierniczam na potęgę oliwki zielone.. zjadłam tuńczyka co mnie to obrzydza na samą myśl.. wysypało mnie syfkami... cycki mam jędrne, na widok surowego kurczaka mnie zemdliło.. i co i dupa.. bo od ponad miesiąca nie współżyje..
Bo Ty co miesiąc przez nas zachodzisz w ciążę urojoną

XD
kochana jak robisz ten krem?
Zwykły krem z torebki, do robionych przez siebie nie mam cierpliwości, bo jeszcze nie mam takiej wprawy do robienia takich kremów, ale zamiast mleka dodawałam śmietany kremówki i krem był na tyle zwarty, że nie spływał.
sorki ze zniklam tak ale moj mezulek wrocil i bylam w kuchni a moja mama mu odgrzala bigosa no i co natalka sie zalapala ;-) mniam mniam ;-)
A został Ci jeszcze bigosik? Ja bym sobie zjadła taki kwaskowy :-)
I jak zwykle o tej porze zostałam sama :-(