• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania IVF, IUI lato 2026

Progesteron 36,60 ng/ml, jestem gotowa na kropka. Klinika dzwoniła, o 10:30 transfer 🍍🍀🌈
200.gif

reklama
Czy was po stymulacji i punkcji w pierwszym cyklu też tak bolała owulacja? Tzn ja nigdy nie czuję owulacji, a wczoraj 21dc i tak mnie przez dwie godziny bolał prawy jajnik że masakra. U mnie owulacja w 21dc to nic dziwnego więc zakładam że to mogło być to...
Nie przypominam sobie, ja chyba nigdy w życiu nie czułam po sobie owulacji

A jak tam? Juz po? Udało sie nie posikać?;)
Ledwo, było prawie 1,5 godziny opóźnienia, już miałam łzy w oczach. Ja przyszło ci do czego to musiałam odlać trochę bo się okazało że pęcherz jest przepełniony i też było ciężko no bo jak to zatrzymać jak tak bardzo się chce...
Generalnie nie wróżę sobie sukcesu, mam wrażenie że coś nie do końca tak... ale zobaczymy za prawie 2 tygodnie.

Dziewczyny w ogóle jak się czulyscie podczas i po? Też czulyscie ukucie jakby takie tępe podczas transferu? Ja czułam jakby ta rurka mi się gdzieś wbijała ale to tylko dwa razy tak poczułam. Teraz czuję trochę brzuch jak lekkie ciągnięcie na okres czy coś w tym stylu po lewej stronie, kiedyś miałam takie też po cytologii tylko bardziej na środku.
Jak długo po transferze lezalyacie zanim poszlyscie do toalety? Ja wytrzymałam 10 minut pani powiedziała że mogę iść więc mam nadzieję że jest spoko.

Generalnie nie wiem nawet który zarodek transferowali ale zakładam że jak jestem jest najlepszy to właśnie ten.
I jeszcze mam pytanie takie durne ale zapomniałam zapytać bo to wszystko tak szybko potem już, nawet po receptę się musiałam wracać bo kodu od razu nie dostalam. Ile czekaliście po transferze że współżyciem, co wam lekarz mówił?

Dziewczyny w ogóle jak się czulyscie podczas i po? Też czulyscie ukucie jakby takie tępe podczas transferu? Ja czułam jakby ta rurka mi się gdzieś wbijała ale to tylko dwa razy tak poczułam. Teraz czuję trochę brzuch jak lekkie ciągnięcie na okres czy coś w tym stylu po lewej stronie, kiedyś miałam takie też po cytologii tylko bardziej na środku.
Jak długo po transferze lezalyacie zanim poszlyscie do toalety? Ja wytrzymałam 10 minut pani powiedziała że mogę iść więc mam nadzieję że jest spoko.

Generalnie nie wiem nawet który zarodek transferowali ale zakładam że jak jestem jest najlepszy to właśnie ten.
I jeszcze mam pytanie takie durne ale zapomniałam zapytać bo to wszystko tak szybko potem już, nawet po receptę się musiałam wracać bo kodu od razu nie dostalam. Ile czekaliście po transferze że współżyciem, co wam lekarz mówił?
W trakcie czułam że w sztuce mi majstrują i bezpośrednio po też to odczuwałam. Później bezobjawowo, do 2-3 dnia po transferze, kiedy miałam takie szczypanie w macicy, które zapewne było implantacja.
Siku poszłam po 15 minutach.
A co do współżycia to są różne szkoły, najlepiej odczekać chociaż do bety. Ja jutro na pewno się zapytam ile się trzeba wstrzymać.

Trzymaj się kropku 🤞🏻🍍

reklama
W trakcie czułam że w sztuce mi majstrują i bezpośrednio po też to odczuwałam. Później bezobjawowo, do 2-3 dnia po transferze, kiedy miałam takie szczypanie w macicy, które zapewne było implantacja.
Siku poszłam po 15 minutach.
A co do współżycia to są różne szkoły, najlepiej odczekać chociaż do bety. Ja jutro na pewno się zapytam ile się trzeba wstrzymać.

Trzymaj się kropku 🤞🏻🍍
O to gdybyś się chciała podzielić informacja to poproszę :)
Dziś już do końca dnia relaks, trochę muszę wyciszyć głowę bo zwariuje inaczej przez 10 dni i domownicy też będą mieli ciężko.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry