reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Neciuszka i Lamia ja chcę zobaczyć zdjęcia Wasze, poproszę na pw o FB :)

Olcia, ja suknię wybrałam i kupiłam 21 kwietnia, ślubowałam 14 sierpnia. W Krakowie, gdzie salonów masa ;) da się :p po prostu omijałam najdroższe, bo tam naprawdę choinki.

Ja też w lutym skończę 28 więc też z górki do 30 :)

Kardiolog mi powiedział, że mogę rodzić SN :) juuupiii :)

ja też chcę zdjęcia:-D
Olcia gdzieś czytałam, że suknię powinno się wybrać minimum 2 miesiące przed uroczystością:tak:

Sil fajnie, że wszystko ok:tak:
Atanku kochane maleństwo:-D

reklama
I chciała bym mieć dzidzię w przyszłym roku, ale pożyjemy zobaczymy. Robiłam test owu, są dwie kreseczki, ale dzisiaj ta jedna już taka bladziutka. Ciekawe kiedy miałam owulację w niedzielę czy w poniedziałek i czy dzisiejsze przytulanko może jeszcze coś zdziałać.

Trzeba spróbować ;) Trzymam kciuki :*

Ja powoli mykam do łóżeczka... z kaszlem i katarem, pewnie i z gorączką... Dobrej nocy :*

Olcia trzyma kciuki za przygotowania do ślubu! To piękny czas!! Sam ślub moja jak z bicza strzelił. Nawet się nie obejrzysz i będzie koniec. :-D

Minelarna ja prowadzę pamiętnik! Co prawda nie ma on jakiego konkretnego przeznaczenia. Od tak chcę go mieć na pamiątkę. Wkleiłam tam test ciążowy i wszystkie zdjęcia z Usg tam umieszczam. Ważniejsze badania no i oczywiście wpisuję własne przemyślenia, uczucia i całą masę bzdet :-D Ja to piszę w zwykłym zeszycie z ładną dziecięcą okładką.

Klari trzymam kciuki za brak @!!!!:tak:

Naciuszka a ciebie tulę z powodu @.... już miałam nadzieję że przerwiesz tą zmowę milczenia... :-(

Atan
wspaniałe wieści!! Śliczny maluszek! Niesamowite przeżycie co? Ja cały dzień chodziłam jak zaczarowana... ;-)

A ja wam muszę się pochwalić!

DZISIAJ DOSTAŁAM PIERWSZEGO BARDZO DOBRZE WYCZUWALNEGO KOPNIAKA!!!! :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Ale od początku... byłam u mojej mamy. Akurat siedziałam i o czymś z nią rozmawiałam. Nagle pstryk! Zbladłam i oniemiałam... mama się przestraszyła i pyta co się stało.... a ja w śmiech ze kopnęło mnie skubane!! :-D To takie uczucie jakby bańka pękła pod samą skórą szturchając ją przy tym! Nieziemskie uczucie!!! Tylko nie wiem dlaczego tak wcześnie? :szok:

Fifka gratuluję pierwszych kopniaków :) Nie znam się na tym ale każda ciąża w końcu jest inna :)

Jak na razie przygotowania mi się podobają :p nie sądziłam że to aż takie fajne. Dużo razy słyszałam że dla niektórych to była katorga , więc dość sceptycznie do tego podchodziłam.

fifka no to super gratuluje ;-) kopniaka ;-)
fifka robie suwaczek ze zdjeciem i gdy kopiuje link to mi wychodzi bez zdjecia suwaczkek, a nad linkiem jest ze zdjeciem nie wiesz czemu??

oolcia ja kupilam suknie uzywana z 7 miesiecy wczesniej ;-P ale ja szybko wszystko kupuje gdy jest okazja ;-)

U nas w Łodzi jest taki jeden salon z używanymi i nowymi :) Na razie chce skończyć bierzmowanie i nauki a dopiero jak już wszystkie "grubsze" sprawy będą ogarnięte wezmę się za suknie i inne pierdoły :p

Już nie raz pisałam ale napiszę jeszcze raz : ten czas leci jak szalony , ja dosłownie jak dziś pamiętam jak Atanek i Fifka dzieliły się z nami wiadomością o II kreskach a tu już proszę pierwszy trymestr za nimi :O

Dziękuję dziewczyny! To wspaniałe uczucie i nie da się go pomylić z żadnym innym. Dalej nie wiem czy te "smyranie" to też ruchy, ale kopniak był obłędny!!

Atan bo tak na początku jest! Zdjęcie samo się pokażę za jakiś czas (u mnie po paru godzinach) nie wiem czemu tak jest... Na początku też się zastanawiałam o co chodzi.

Olcia
sukienkę według mnie najlepiej kupić nie wcześniej niż dwa miesiące przed ślubem. Bo ja przytyjesz bądź schudniesz to później będziesz miała przeróbki (ja właśnie miałam i wiem jaki to ból...) Ja sukienkę kupiłam w salonie nową, ale ze "starej kolekcji" i dlatego była taniusia.

Ostatnia edycja:
Fificia gratuluje kopniaka :-) Twoje dziecko to niezłe jest siusiaka w 13 tygodniu pokazało w 14 mamuśke kopie :-) za niedługo to Ci między żebrami wyjdzie :-p

Sil ogormnie się cieszę,że będziesz mogła rodzić SN i nie będą Cię ciachali :-)

reklama
ahia to tak chyba musza na serwerze zapisac zdjecie i dlatego... no to poczekamy:-) nie pogniewacie sie ale uciekam obejrzec film :-) tzn serial ;-) jak cio to milej nocy :-)
lovka zdrowka i milej nocy :-*

sil super ze kardiolog powiedzial ze mozesz sn rodzic :-)

Ostatnia edycja:
Do góry