reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Neciuszka- ale to i tak w rodzinie wszystko ;-) z resztą widzę, że przykładasz się do pracy :-D a z ty autkiem to faktycznie szemrana sprawa :-> niestety w dzisiejszych czasach na wszystko trzeba uważać :-)

Dana – a tego, że w tym m-cu chyba za mocno się nastawiam, bardzo liczę na ten miesiąc, bo akurat mam sporo wolnego i przytulaliśmy się w takie bardzo odpowiednie dni :-D z drugiej strony mój zapał studzą trochę te testy owu. odkąd ich używam jeszcze ani razu nie były do końca pozytywne (zawsze jedna kreska jest bledsza) i to prowokuje negatywne myśli :-( ja wiem, że za dużo myślę, ale inaczej nie potrafię :-p chociaż staram się nie nastawiać… no staram się :-p

Aguś- a zdrowa jesteś czy chorujesz na coś? Z reguły na początku robi się tak jak Ci napisała Sil :-D co do umowy to faktycznie warto mieć na czas nieokreślony (jeśli jest taka możliwość) :-D

Ooo widzę, że zaciążone laseczki dopadł szok przedporodowy ;-) eeeee nie martwcie się, będzie dobrze!!! :-D Proponuję zamiast zamartwiania się trzymać kciuki za nas, nie zaciążone :-D A na poprawę humorku proponuję kanapki z dżemem i białym serkiem :-D nooo nie róbcie takich min, to naprawdę smaczne :-D
Moje obawy jak na razie dotyczą tego, czy wogóle uda mi się zajść w ciążę :-( :-( :-(

reklama
Witam się z Wami :)
Późno, bo późno - ale jestem :)
Podobnie jak Ael, jestem śnięta jakaś... i moja niunia chyba też, bo mniej kopie.
Widzę, że pojawiły się wątpliwości u naszych ciężarówek :) oj ja też czasem takie mam, np. czy będę umiała wykąpać, czy dobrze będę przemywać pępuszek, czy nie uderzę małej w główkę albo nir wykręcę rączki przy ubieraniu... ale myślę, że to jednak przejdzie z czasem, gdy weźmiemy nasze pociechy po raz pierwszy w objęcia :) wiadomo- stracha ie tak łatwo przepędzić, no ale... na pewno instynktownie damy radę :)
O właśnie Ael, bo ty już 30 minęłaś (tzn tydzień, nie że Twoje lata;p) :) jak Ci z tym? doczekać się nie możesz?

Ja odbyłam praktyke na moim braciszku co urodizł sie 2 czerwca :) sama zostawałam z nim, kąpałam, karmiła :)

A ja zaczynam w cuda wierzyć :p chce mi się mięęęęęęęęęęęęsaaaaaaaaaaaa

Kurcze, zerknęłam na Twój suwak i się przeraziłam, to prawie koniec :)
A dziś popatrzyłam na swój brzuch i tak sobie pomyślałam, że ja sobie nie poradzęęęęęęęęęeee..... :( chyba mam szok przedporodowy, ja nie chcę, mnie dobrze, jak ono w brzuchu siedzi :(

Jedz mięso jeeedz! Kochana ja co chwilę przechodzę przerażenie odnośnie porodu a potem opieki nad maleństwem. No ale to normalne, nieodzowny element ciąży. Poza tym pomyślcie sobie ciężarówki, to trzeba spróbować i przejść, potem za jakiś czas stwierdzimy, że czego myśmy się bały. Ja po prostu no boję się ale przygotowuje się do tego bo trzeba.

Silmiriel, wydaje mi się że jeśli zrobię badania i wykażą jakieś nieprawidłowości to będę się leczyc, lepiej to zrobic przed ciążą żeby nie zaszkodzic dzidziusiowi. Ty nie robiłaś takich badań przed? Ja wolę chuchac na zimne, nie chce potem żałowac..Gratuluję Tobie dużego brzuszka :)

Kochana, tutaj dużo dziewczyn szło na spontan nie robiąc badań, a zaszły i są w zdrowej ciąży :-)

Ael ja też uwielbiam burzę jak siedzę w domku i słucham tych grzmotów, a Ty pisałaś dzisiaj, że w Ślaskim ostra burza i ja czekam i czekam a tu nic... :-(
Ael a na kiedy masz w ogóle termin????

Może burza jeszcze dojdzie do Ciebie, u nas cud dwa razy była :-D
A termin mam na ok 26 października, może być wcześniej bo mały jest duży :-D

Witam się z Wami :)
Późno, bo późno - ale jestem :)
Podobnie jak Ael, jestem śnięta jakaś... i moja niunia chyba też, bo mniej kopie.
Widzę, że pojawiły się wątpliwości u naszych ciężarówek :) oj ja też czasem takie mam, np. czy będę umiała wykąpać, czy dobrze będę przemywać pępuszek, czy nie uderzę małej w główkę albo nir wykręcę rączki przy ubieraniu... ale myślę, że to jednak przejdzie z czasem, gdy weźmiemy nasze pociechy po raz pierwszy w objęcia :) wiadomo- stracha ie tak łatwo przepędzić, no ale... na pewno instynktownie damy radę :)
O właśnie Ael, bo ty już 30 minęłaś (tzn tydzień, nie że Twoje lata;p) :) jak Ci z tym? doczekać się nie możesz?

Śnięte jesteśmy bo taka pogoda do czterech liter :p
No minęłam ten 30 tydzień, nawet tego nie czuje, raczej dochodzi do mnie, że za 2 miesiące będę mieć swojego maluszka na rękach :-D

Nagrałam znowu filmik jak mały się tłuczę, ale będę edytować film, także się naczekacie :-D

No ja wiem, że tam płacą tak bo rozmawiałam z kuzynką która tam mieszka, pokazałam jej maile od gościa. Tylko ja tych pieniędzy do ręki nie dostanę to raz, dwa gość chce przysłać kogoś po ten samochód niby, wogóle jakieś to szemrane bo tam to co najwyżej 3mce polskim samochodem pojeździ. Wolę nie ryzykować, napewno ktoś się trafi prędzej czy później.

Pojadłam pomidora z mozzarella, a tu taka bezczelność idę do kuchni teściowej a tam co? prażocha jak ja już najedzona :(

Co do firmy on pracuje na etatcie jeszcze więc ma mało czasu i zero zmysłu do papierków czy tego typu rzeczy, on za to robi fajne projekty i wykonuje to wszystko tak że naprawdę fajnie wygląda. Kalendarz ostatnio fajny robił ze zdjęciami osoby która zamówiła. Ja nie mam teraz wiele innego do roboty a i lubię to :) i powoli uczę się nawet tego co on robi.

Małż znów mi książki zwlókł z pracy muszę jutro przemeblowanie zrobić na półkach bo się nie mieszczą :)

reklama
Do góry