Truskawcia
Fanka BB :)
Neciuszka- ale to i tak w rodzinie wszystko ;-) z resztą widzę, że przykładasz się do pracy
a z ty autkiem to faktycznie szemrana sprawa :-> niestety w dzisiejszych czasach na wszystko trzeba uważać :-)
Dana – a tego, że w tym m-cu chyba za mocno się nastawiam, bardzo liczę na ten miesiąc, bo akurat mam sporo wolnego i przytulaliśmy się w takie bardzo odpowiednie dni
z drugiej strony mój zapał studzą trochę te testy owu. odkąd ich używam jeszcze ani razu nie były do końca pozytywne (zawsze jedna kreska jest bledsza) i to prowokuje negatywne myśli :-( ja wiem, że za dużo myślę, ale inaczej nie potrafię
chociaż staram się nie nastawiać… no staram się
Aguś- a zdrowa jesteś czy chorujesz na coś? Z reguły na początku robi się tak jak Ci napisała Sil
co do umowy to faktycznie warto mieć na czas nieokreślony (jeśli jest taka możliwość) 
Ooo widzę, że zaciążone laseczki dopadł szok przedporodowy ;-) eeeee nie martwcie się, będzie dobrze!!!
Proponuję zamiast zamartwiania się trzymać kciuki za nas, nie zaciążone
A na poprawę humorku proponuję kanapki z dżemem i białym serkiem
nooo nie róbcie takich min, to naprawdę smaczne 
Moje obawy jak na razie dotyczą tego, czy wogóle uda mi się zajść w ciążę :-( :-( :-(

Dana – a tego, że w tym m-cu chyba za mocno się nastawiam, bardzo liczę na ten miesiąc, bo akurat mam sporo wolnego i przytulaliśmy się w takie bardzo odpowiednie dni

Aguś- a zdrowa jesteś czy chorujesz na coś? Z reguły na początku robi się tak jak Ci napisała Sil

Ooo widzę, że zaciążone laseczki dopadł szok przedporodowy ;-) eeeee nie martwcie się, będzie dobrze!!!

Moje obawy jak na razie dotyczą tego, czy wogóle uda mi się zajść w ciążę :-( :-( :-(