Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wiesz na ulotce którą mam do tych testów, to jest napisane, że nawet jeśli druga kreska jest jaśniejsza, to można uznać, że test jest pozytywny. No zobaczę jutro jaki mi wyjdzie :-) z wyliczeń matematycznych wychodzi, że owulkę mam dziś, i mam nadzieję, że chłopaki z wczoraj przeżyły i tylko czekają na okazję ;-) 
a wózek to taki troszkę kosmiczny sobie upatrzyliście 
pyszne takie danie :-) ja miałam dziś na kolacyjkę takie 
Neciuszka Ty muuusisz mnie dobijać tymi pomidorami z mozarellą?? Biedną ciężarówkę tak męczysz????? No wiesz cooo....
też się to podaje u mnie z kapustką najczęściej, a ziemniaczki takie tłczone z mąką
Donia- nie, monitoringu cyklu nie miałam :-) a co do testów to jak będę takie sprzeczne z przeznaczeniem to wywale je przez oknowiesz na ulotce którą mam do tych testów, to jest napisane, że nawet jeśli druga kreska jest jaśniejsza, to można uznać, że test jest pozytywny. No zobaczę jutro jaki mi wyjdzie :-) z wyliczeń matematycznych wychodzi, że owulkę mam dziś, i mam nadzieję, że chłopaki z wczoraj przeżyły i tylko czekają na okazję ;-)
Schabiki z chlebka też są pyszniutkiea wózek to taki troszkę kosmiczny sobie upatrzyliście
Dana- widzę znasz się na rzeczypyszne takie danie :-) ja miałam dziś na kolacyjkę takie
![]()