reklama

Starania po raz pierwszy :)

Witam sie cieplutko ;)

Fifka nie martw sie :) Tak jak mowia dziewczyny poki nic sie powaznego nie dzieje to nie zadreczaj sie :)

Atan to dobre wiesci od lekarza przynosisz :) Oby tak dalej :) A powiedz mi jak twoje dolegliwosci ciazowe ?

Lamia trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte :) ALe jestem pewna ze wsyztsko bedzie dobrze :)

A ja kolejny dzien w pracy :( A jutro wyjazd do kielc na skzolenie ;/ i 3 dni nie moje :(

reklama
Olcia też sobie Ael wyobraziłam!! :-D Nie no, przy niej nic mi nie grozi!! To taki nas anioł stróż tu na forum! :-) No i bojowa baba przy okazji!

Lamia to jest maść na wszelkiego rodzaju wypryski! Na łuszczycę, atopię, grzybicę podrażnienia itp. Ona ma właściwości złuszczające (czyli pozbywasz się tej suchej skóry) no i kojące. Przestaje swędzieć. Więc nie ważne co masz na pewno pomoże chociaż na tą chwilę. I tak jak mówiłam, ona zawiera aspirynę więc gin nie będzie zachwycona... moja mówiła ze w ostateczności mam nią smarować. To maleńka dawka ale jednak. Dlatego trzeba ostrożnie.

hej dziewuszki :)

Atanku fajnie że z maluszkiem wszystko w porządku :D A co do tego leku to nie wiem...

Afrodyta mi pokazuję, ze się zbliżają dni płodne :-D Ach już nie mogę doczekać się kolejnej próby zafasolkowania :-)

Lovka, czy Ty się czytałaś? Nerwy nerwami, ale jak możesz powiedzieć, że przeszkadza Ci ciąża?? Opanuj się kobieto, bo normalnie mi ręce opadły. Tyle czekałaś, tyle kobiet czeka, a Ty walisz takim tekstem.

Fifka, obserwuj, opowiedz mężowi, żeby wiedział, nic więcej nie możesz zrobić

Danao, moe mąką kartoflaną, bo krem zliże

A ja się dziś dowiedziałam, że pies sąsiada, którego dokarmialiśmy i w ogóle taki fajny nie żyje :( w sobotę ją znaleźli... :( i jakoś nie mam humoru

she nie wymiotuje wrocil mi apetyt no i znow waze 87 a nie 84/85 senna jestem szybciej sie mecze czasem brzuszek zaboli ale to gin powiedzial ze macica rosnie i dlatego...ide obiadek skonczyc robic bo po 13 do pracy wychodze,... niedlugo wroce :-) a tak jakos objawow nie widze...

Atanku to najwazniejsze ze juz nie wymiotujesz ! To musi byc udreka :( tak nasz biedna ael sie meczyla... :(
A cala reszta to chyba norma ;p Ale fajnie ze chodzisz do pracy :) Bardzo mi sie to podoba :) Pomimo sennosci i zmeczania ;) Trzeba przetrzymac wkoncu to nie choroba :D Ojjj ja juz tez chce fasolke :)

Sil nie chcialam tego pierwsza pisac ale ten tekst lovki mnie strasznie zesmucil :( Lovka kochana nierwy sa zlym doradca, rozumiem ze macie spiecia ale moze powinnas porozmawiac z nia na spokojnie... Ludzi najlpeiej sie obezwladnia dobrocia aty takim zachownaiem pokazujesz wsrod wszytskich ze ejstes slaba i mozna z toba zrobic wsyztsko. Badz stanowcza ale zapanuj nad nerwami. Ktoras dziewczyna dobvrze powiedziala ze od meza nie mozesz wymagac zeby klucil sie z bratem i cala reszta. Hormonki ci troszke buzuja w ciazy :D Przemysl sobie to na spokojnie :) Najwieksza sztuka jest udane prowadzenie sporob :D Poczytaj sobie ksiazke " Schopenhauer'a o erystyce" :D A kazdy spor masz ywgrany ;)

A ja dziś mierzyłam temp i myślałam,że @ przyjdzie.. i przysięgam,że gdyby nie to,że nie współżyłam już ponad miesiąc pomyślałabym,że jestem w ciąży dziś 14 dpo a ja mam 37,06

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry