Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bo chodzi Ci i taki adres zamieszkania????Atanku gratuluje już tych pewnych kopniaczków, ja też co dziennie obserwuje co raz to mocniejsze i się nie mogę nacieszyć!!
Pyscek no to ładnie... dobrze na tym wyszliście
Neciuszka no chyba mnie nie będziesz potem straszyć jakimiś anonimowymi groźbami... ????bo chodzi Ci i taki adres zamieszkania????
no taki na który mogłabym wysłać książeczkę. Bo już coś nowego będą drukować. Mam jeszcze opowiadana conan doyla o Sherlocku ale jeszcze nie czytałam.
chciałabym żeby to jak najszybciej się skończyło. A póki co musicie mnie jakiś znosić, albo ignorować
z resztą faktem jest, że robimy to dla przyjemności i bliskości, dopiero później przychodzi myśl czy się udało :-)
dokładnie to taka pozytywna zazdrość, mam taką nadzieję- się doczekać :-) Faktycznie chudzinka jesteś
i coś mi się wydaje- wysoka (czy mi się wydaje?) :-) sukienka super! Pięknie Ci w niej:-)
oczywiście kupić też pojechał z nimNeciuszka to zaraz wyślę na PW
Pyscku no z tym to już niestety musisz się pogodzić. Mężczyźni są jak dzieci tylko zabawki mają co raz droższe...mój mąż nawet jak jego ojciec kupił sobie nowy telewizor to leciał cały podniecony z nim odpakowywać i podłączać
oczywiście kupić też pojechał z nim
A w ogóle to wszyscy tu się dzisiaj czymś chwalą więc ja też się za chwileczkę pochwalę moimi dzisiejszymi zakupami :-)