reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Neciuszka No ale ja Ci tak łatwo nie odpuszczę... :cool2: :-p

Atanku na zdjęciu wyglądają jak białe z jagodami :-) w każdym bądź razie wyglądają pysznie

A tak w ogóle to oglądam na NATIONAL GEOGRAPHIC Zaklinacza Psów i jest baba, która ma wszystko w domu różowe i jej pies, bodajże maltańczyk też jest różowy!~!!!!!! :szok:

Ostatnia edycja:
ja przez ciebie bo ja tes she mialam gloda a brak funduszy do 1 wiec robie co jest w domku i w szafce byla paczka z mufinkami ;-) a gloda mam nieziemskiego jem i jem dobrze ze stoje z waga narazie ;-)czestowac sie jeszcze 8 zostalo ja jem jedna maz 2 ;-)

magda na wieszku tak w srodku sa fioletowo biale ;-) a kurde dol sie lekko przypiekl wryy

Sweet, a może masz zapalenie pęcherza, skoro z moczem poleciało :confused2: A mąż... strasznie mi przykro

Atan, ja sobie kupiłam piżamkę, ale pewnie u tego pana też zrobię zakupy, domówię jeszcze jedną, szlafroczek i jakiś stanik do karmienia, choć mi się straaasznie nie podobają

Pyscek, podziwiam odwagę, nie chciałabym samochodu z wystrzelonymi poduszkami, bo to znaczy, że wcale tak lekko nie oberwał...

Neciuszka, skąd masz książeczki? Tak za free? Ale masz fajnie, zamień się mężami :P

Truskawcia, no przecież wiem, nie tłumacz się :) i zazdrość tak, żeby mieć tak samo :P odgapiaj, małpuj itd

Magdalena, śliczności te ciuszki :) Ja się mogę jedynie brzuszkiem pochwalić, chceta? Tylko żeby Truskawci przykro nie było :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry