reklama

Starania po raz pierwszy :)

sil sliczny brzuszek ;-) mam podobny hihi ;-) ciekawe jaki bede miec w 24 tyg ;-) no dobra ja siem nie wypowiem na temat stnika bo kupuje rozmiar f ... a mialam dd lub e wiec e sie lekko zmale zrobily i cyc mi ucieka spodem lub gora... wiec bedzie f zaraz wam pokaze jaki se wybralam ;-)

Sklep internetowy bon prix - Biustonosze - Biustonosz, mis. F oto moj staniczek ciekawe kidy przyjdzie paczka ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Jejjjj te co maja nadmiar w swoich (.)(.) to ja chetnie przyjme :D Ja mam B a bardzo chetnie wymienilabym na cos wiekszego :D Chociaz takie fajne C :D

neciuszka kolacyjka pycha :D A zreszta ja dzisiaj mam gloda takiego ze wsyztsko bym jadla ;p nie ma wybrzydzania ;p

Dla mnie te z bon prix są za bardzo zabudowane, choć naprawdę ładne, ten też bardzo ładny

Ciekawe co z Atom, Soglam, dawno ich nie było. Tak samo Pok, Paluszek...

Atan: piękny stanik ale ja już nie raz zamawiałam z bon pirx i albo dostałam inny rozmiar albo inny kolor albo całkiem inna rzecz niz chciałam zraziłam się do bon pirx

She a ja właśnie ze swoich B byłam bardzo zadowolona, małż niby też ale teraz również nie narzeka!!

Atan biustonosz śliczny bo z tego co wiem im większy rozmiar tym mniejszy wybór.

A mi właśnie mężuś też pstryknął fotki brzuchola!!!! w końcu 20tc....

Atan- dobrze gdzieś mi mignęło, że jakiegoś rucha dzidzia poczułaś? :-D GRATULUJĘ!! :-D

Sil- nie wiem, co się Wam marzy w tym brzuszku, ale mi też na dziewuszkę pasuje :-D

She- masz małego głoda? :-D a który Ty dc masz? :-p

A ja tam raczej na rozmiar (.)(.) nie narzekam, ale nie oddam nikomu, bo moje kochanie by mnie chyba udusił :-D

Tak właściwie to nie staraliśmy się:) jeszcze nic mu nie mówiłam. właśnie jego reakcji najbardziej się obawiam. On jest mniej entuzjastycznie nastawiony na dziecko teraz. No ale będzie musiał się pogodzić z ciężkim losem;)
Mi po pierwszym strachu jakoś tak wesoło:) Jeszcze sie tylko obawiam czy nie za wcześnie się cieszę..

Ojej! Sleepy !! Gratulacje:) kurcze..co zaglądam to któraś w ciąży.. ZAJEFAJNIE :D przyrostu naturalny się szykuje..oblężenie szpitali w przyszla wiosne i wakacje :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry