reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Hehe wszyscy tak mówią, że brzusio wygląda na chłopczyka. Zawsze chciałam córkę ale teraz to już czekam z niecierpliwością na małego Oliwiera!!

Neciuszka płacisz przy odbieraniu paczki na poczcie... chyba, że listonosz przynosi u Ciebie paczki do domu ale i tak musisz zapłacić a w razie czego jeśli coś Ci nie pasuje to wysyłasz na własny koszt

Zafasolkuje: Gratulacje!!! a tak mówiłaś, że cyce jak u karmiącej i wg;P GRATULUJE jeszcze raz i zycze spokojnych 9 miesiecy;)

A jak testowanie Martooochy? Dziś miał być wielki dzień;> Mi może we wrześniu się uda..

Dzięki za pamięć Sleepy <hug>.. u mnie, że tak powiem, poszły konie po betonie ;p Ale nie mam jakiegoś szczegolnego dola z tego powodu.. w koncu to pierwszy raz i tuz po hormonach.. wiec nawet uznalismy ze dobrze sie stalo-to jeszcze moj organizm się lepiej 'oczysci'. Czekamy na wieści od Ciebie w temacie badan krwi :))

Ja sobie płaszczyka nie zamówię, bo w nim zwyczajnie utonę i bardziej by mi się podobał jasny, ale generalnie jest świetny :)

Abyście wykrakały dzieweczkę, choć ciuszki mam uniwersalne, bo a nóż drugi będzie chłopak, fajnie by było

Martooocha oczyścisz się przynajmniej :) mi przy @ teraz która była taką pierwszą po odstawieniu tabletek, to aż takie kawałki błony były i obfita była, jednak musiało się oczyścić wszystko. Zobaczymy co teraz...

Na poprawę homoru włożyłam słuchawy na uszy, zapuściłam reggae o miłości :tak: odrazu przyjemniej :-D

Ostatnia edycja:
Hehe wszyscy tak mówią, że brzusio wygląda na chłopczyka. Zawsze chciałam córkę ale teraz to już czekam z niecierpliwością na małego Oliwiera!!

Neciuszka płacisz przy odbieraniu paczki na poczcie... chyba, że listonosz przynosi u Ciebie paczki do domu ale i tak musisz zapłacić a w razie czego jeśli coś Ci nie pasuje to wysyłasz na własny koszt

Podobno to,że wygląd brzucha wskazuje płeć dziecka to największy mit z możliwych. Wyżej jest jeszcze tylko ten,że jak się ma ochotę na słodycze to będzie dziewczynka :) Więc czekaj na usg i tyle.. i miej nadzieję,że dzidzia rozkrok zrobi ;p

reklama
no to... werble... norma dla 1-12 tygodnia!! zadzwoniłam do męża rycząc jak bubr i powiedział tylko "ZARTUJESZ!" i przyjechał po mnie:) i cała drogę się śmialismy i wg jest super:D A mojemu to nawet zelka sie w oku zakrecila:)
to co, teraz oficjalnie.. porcja świeżutkiche fluidow:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ide jeszcze raz te wyniki poogladac;P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry