reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Mnie się marzy / czuję dziewuszkę, ale co będzie, już kocham :) Mąż chce zdrowe :)

Ja narzekałam na kształt (.)(.) teraz się ładnie zaokrągliły, to nie narzekam :) choć przeszkadzają mi w nocy np i nago się źle śpi, bo muszę je przekładać :P

Kurcze, ten płaszczyk jest booooski

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Atanku super ten płaszczyk, a masz już go czy jeszcze czekasz? bo może bym się skusiła ale fajny by było najpierw się dowiedzieć czy jest coś warty... W Niemczech jest bardzo fajnie z tym bon prixem bo tam się płaci dopiero jak już dostanie się paczkę - trzeba ją otworzyć przy kurierze, zobaczyć czy wszystko pasuje i dopiero wtedy się płaci albo zwraca spowrotem bezpłatnie

She- łłłłooo to jest opcja, że możesz być głodna za dwoje :-D &&&& ;-)

Sil- eeee ja już się przyzwyczaiłam do układania się do snu :-p Kochana zdrowe to będzie na pewno :-D a płeć się wybierze ;-) ale skoro Ty tak czujesz i my tak czujemy, to może będzie dziewczynka :-D aż nie mogę się doczekać, żebyś się pochwaliła :-)

Ja to szczerze mówiąc boję się kupować ubrania tak wysyłkowo, wolę iść i przymierzyć przed zakupem :-D

Truskawica to raczej głód na @ :) Zawsze tak mam :) /napewno jak mialaby byc fasolka to cos byloby inaczej :) A mnie jajniki bola tak jak zawsze macica boli jak zawsze ! (.)(.) bola jak zawsze !

Tak wiec nie zauwazylam u siebie nic szczegolnego poodczas tego cyklu :) I czuje ze bedzie stracony :( Wiec wcale sie nie nastawiamm ;) Nawet tak juz mysle caly cykl o tym ze reszta badan przed nami itd itp :)

A jelsi chodzi o zakupy to ja nie potrafie kupowac wysylkowo :) Zawsze musze przymierzyc...zreszta przy moim wzroscie i wadze to inaczej sie nie da ;p

płaszczyk mam ciemnobrazowy rozmiar 44/46 i wszedzie pasuje tylko mam luz na brzuszku ;-) z podszewka jest taki akurat na jesien ;-)

magdalena super brzusio ;-)<tuli i caluje brzuszek :* ciocia internetowa >

She zafasolkuje mówiła tak samo jak ty :P potwierdza się że objawy na @ i fasolkę takie same dopóki @ nie przyjdzie jest nadzieja :)

Ależ lasencja z ciebie ja bez ciąży niewiele mniejsza jestem :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry