Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
madziulek20 ja jestem z Października.. Dziekuje.A ty z którego miesiąca? Wiesz jak ja brałam tabletki to przytyłam 20 kg... Masakrycznie duuuuzoo./ Nie zamierzam nigdy wiecej ich brac po urodzeniu dzidzi..
Moj misiek tez mi to mówi.. Jest najukochańszy na całym świecie
![]()
ja tez cos kolo tego przytylam ale 3 lata bralam tabsy... a oswoilas sie juz z mysla ze zostaniesz mama???

a wiesz, tak w ogóle to mam jakieś skoku, wahania nastroju, raz jest dobrze a za pół godziny ryczeć mi się chce można świra dostać, a mój chłop razem ze mną 

Ciebie jeszcze tu (chyba) nie widziałam :-)Ja walentynkowa laska jestemja tez cos kolo tego przytylam ale 3 lata bralam tabsy... a oswoilas sie juz z mysla ze zostaniesz mama???
Dobra, ja z interesem. Kobity coś mi się wydaje, że dopada mnie jakies zapalenie w wiadomym miejscu. Ha, nawet nie wiem od czego. I potrzebuję Waszej pomocy bo...czy może znacie jakieś domowe sposoby na wytepienie tego albo jakieś leki bez recepty, które mogę kupić w aptece?
Dobra, ja z interesem. Kobity coś mi się wydaje, że dopada mnie jakies zapalenie w wiadomym miejscu. Ha, nawet nie wiem od czego. I potrzebuję Waszej pomocy bo...czy może znacie jakieś domowe sposoby na wytepienie tego albo jakieś leki bez recepty, które mogę kupić w aptece?
nawet spokojnie w środku możesz się wysmarować;-)Nadal się oswajam...Ale az tak bardzo nie świruje.. Strasznie sie cieszeMój to jest przeszczesliwy
Już wszystkkim znajomym sie pochwalił.. mowil ze bedzie mial z kim ogladam mecze i bajki
On też jest jak dziecko... Ostatnio wkreciła mu sie reklama z Głodomorrąąą chodzi po domu i woła ''''mąka dzini na tym statku znajduja sie członkowie głodomorry.''. takim śmiesznym głosikiem...
A ty madziulek tez zaczynasz staranka?? hmm
ja staram sie odkad odstawilam tabsy ale nie mialam okresu od marca i poszlo to jako ie staranie... teraz bylam u gina i zapisal mi tabletki na wywolanie okresu badz na podtrzymanie ciazy(jakbym zaszla)...