reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ciężko nam się zgrać wszystkim żeby się spotkać, ale postanowili przyjechać :)

Idę do łazienki siku a tam co? Śluz się objawił przezroczysty i ciągliwy i jakaś plamka różowawego też była ;) a jeśli chodzi o molestację męża to mam taką chicę że codziennie przynajmniej raz go dopadnę :D

My wszyscy razem spotkalismy sie pierwszy raz w grupie 12 osob w tym roku w maju na mojej imieninowej i oblewajacej zdanie prawka imprezce,a tak to non stop komus nie pasuje.... a ja mojego tez bym chciala ale czasami jak wraca zmeczony to daje mu spokoj bo wiem jaki jest zmeczony po pracy... Dzisiaj byl na awarii w Legnicy i jeszcze go nie ma a jak wroci to na pewno szybka kapiel i do spanka :-)
Bojąca ja tez malo aktywna na forum wiec tak jakby nowa ale witam...

My wszyscy razem spotkalismy sie pierwszy raz w grupie 12 osob w tym roku w maju na mojej imieninowej i oblewajacej zdanie prawka imprezce,a tak to non stop komus nie pasuje.... a ja mojego tez bym chciala ale czasami jak wraca zmeczony to daje mu spokoj bo wiem jaki jest zmeczony po pracy... Dzisiaj byl na awarii w Legnicy i jeszcze go nie ma a jak wroci to na pewno szybka kapiel i do spanka :-)
Bojąca ja tez malo aktywna na forum wiec tak jakby nowa ale witam...

Madziulku mój jak zmęczony to oczywiście daję mu odpocząć ;) ale ostatnio nawet to na jego zmęczenie jest lek ;) dostałam własnie smsa z domaganiem się molestacji jak wróci z pracy ;)

Ostatnia edycja:
Haah jak wraca z pracy po 22 to wygląda tak:
1. do kuchni i wietrzy lodówkę to sobie skubnie tamto skubnie
2. przyjdzie do pokoju poszczerzy się ponarzeka na pracę i stwierdzi że musi się odprężyć ;)
3. kąpiel (bo nie będę cię taki śmierdzący macał)
4. wraca do pokoju i słyszę koooooochaaaaanieeeee wróciłeeeeeem
5. to już chyba wiadomo co następuje wiadomo ;)

Nadmienię że 2 zmiany ma rzadko

Ael, melduję się

She czekaj do rana choć...

Lamia, witam koleżankę po fachu :D

Neciuszka, ja koffam :)

Magda, głupolku, jak chciałaś potępienia to trzeba była napisać na górze, to bym się wysiliła artystycznie i Ci napisała jaka to zua kobieta jesteś. A tak, to nie ma na co liczyć.

Hum, hum, humorku Truskawci, gdzie jesteś?

Madziulek, po prostu pisz, a nie bój się, ze się nie wbijesz :) każda kiedyś zaczynała :)

Bojąca, witamy serdecznie :) Napisz coś o sobie, obserwujesz się, czy idziecie na spontan?

Wiesz co zeby recepta nie miala bledu(jakiegos numeru na pieczatce brakowalo) to za 2 dup i 2 bro zaplacilabym 106 zl a tak za 1 dup i 1 pelnoplatnego( ok 20zl ) bro zaplacilam 65 zl... i jeszcze musze isc do lekarza po recepte na to samo... a nie wiem czy musze sie zapisywac do gina na wizyte czy pojsc po wypisanie recepty????
A i dziekuje za przywitanie... kiedys kilka razy sie odezwalam ale ciezko sie tutaj wbic wiec tylko czytam sobie Was codziennie...
I nawet nie wiecie jak ciessze sie jak piszecie o nowych fasolkach i jestem z tymi co sie staraja a jeszcze bardziej lubie ogladac foto brzuszkow i usg :zawstydzona/y:
no czego sie nie robi dla przyszlej dzidzi :-) jakos zniose te ciezkie czasy placenia za zdrowie. po recepte jak masz tylko isc to bez zapisywania sie, przynajmniej moj mi tak daje...

dziewczyny przygarniecie mnie do swojego grona, starania o fasolke zaczynamy z mężem od września
witamy, przygarniemy...ja teraz ma 3eci cykl...tylko, ze starania narazie ida na bok, bo musze podleczyc jajniki. zycze powodzenia i mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry