reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
zafasolkuje...hehehe...wlasnie slyszalam, ze w ciazy mega wzrasta libido:-) a u mnie wrecz odwrotnie - libido brak:-(
moja kolezanka, ktora jest w ciazy juz od jakiegos 4 miesiaca miala ostre mdlosci, wiec mozliwe ze ty tez juz powoli zaczynasz czuc...

czesc dziewczeta! co tam slychac? ja wlasnie sie dowiedzialam, ze jak biore dupka 5-25dc to niestety hamuje sobie owu...moze to dlatego mam lekko podwyzszona prolaktyne i od 3 cykli zajsc nie moge...juz sie nie moge doczekac wizyty u innego lekrza, ktory powie co mam robic...bo normalnie od tych lekarzy to zglupiec mozna, zadnemu nie mozna ufac, co za los!

Neciuszka, sweet...moze ciaza? :cool2:

Miliaa ja tez ostatnio bylam u gina... Nie bylo mojej tylko starszy gin mial zastepstwo i nie zaluje... Zrobil mi usg dopochwowe pokazał wszystko( jajniki, mała macice(i jeszcze stwierdzil ze ciaza by mi sie przydala)) i zapisal duphaston i bromergan... jak w ciagu 2 opakowan nie zajde w ciaze to powiedzial ze skieruje mnie na 2-3 dni do szpitala na wszystkie badania a jak u mnie ok to moim D. sie zajma... Powaznie do tego podszedl a moja ginka nic mi nie mowila, nawet wymazu nie zrobila a ten wszystko i wszystko wytlumaczyl... Nie martw sie wszystko bedzie dobrze...
Gratuluje wszystkim zafasolkowanym, trzymam kciuki za testujące i czekajace na kolejne dni plodne.... pozdrawiam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry