reklama

Starania po raz pierwszy :)

Cześć Dziewczynki :-)

Nie pisałam tyle bo dużo teraz mam na głowie. Test wyszedł negatywnie. Ale jakoś 3 dni po @ miałam taki przezroczysty i lepki śluz. Czy to mógł być śluz płodny? :confused: Wydaje mi się, że nie. Ale nigdy nic nie wiadomo.

reklama
Madziulek...a w jakich dniach bierzesz duphaston, tak jak ja 5-25dc?

A wiec ja z tego ze okresu nie mialam kilka mies i nie wiadomo jaki mam dziec cyklu to kazal mi na poczatku brac duphaston od wczoraj( bo wczoraj bylam u lekarza) przez 10 dni poziej przerwa i jak zacznie sie okres odliczyc do 16 dnia i znow przez 10 dni... a bromergon po pol tabletki bo prolaktyny mialam ponad 40 ale powiedzial ze to nie za duzo powiekszone...

A ja caly czas z Wami jestem i czytam a ze dopiero wczoraj dowiedzialam sie wszystkiego od gina i zaczelam ,,kurację" to sie odezwałam:-)

Madziulek...ja tez wlasnie mialam prolaktyne podwyzszona, bo mialam 44...ale dopiero 5 wrzesnia jade do innego ginka, wiec nie wiedzialam co to oznacza...teraz jezeli twoj powiedzial, ze to nie za duze podwyzszenie to jakos mi tak lzej. a ten bromergon to drogi jest, bo pewnie tez bede musiala to przyjmowac

poza tym to ja cie jeszcze nie przywitalam...a wiec oficjalnie WITAM !!! :)

Ostatnia edycja:
NECIUSZKA to fajne spotkać sie z przyjaciłmi po latach... My tez mamy swoja paczke i mimo ze mieszkamy bardzo blisko siebie to z czasem jest kiepsko bo kazdemu zazwyczaj nie pasuje... Ale zabaw sie bo jak zafasolkujesz to bedziesz musiala uwazac na siebie ;-) a jak masz teraz dni plodne to maltretuj swego mezulka... Chociaz czasami tak sie mowi ale jak facet zmeczony to nic mu nie pomoze:tak:

Madziulek...ja tez wlasnie mialam prolaktyne podwyzszona, bo mialam 44...ale dopiero 5 wrzesnia jade do innego ginka, wiec nie wiedzialam co to oznacza...teraz jezeli twoj powiedzial, ze to nie za duze podwyzszenie to jakos mi tak lzej. a ten bromergon to drogi jest, bo pewnie tez bede musiala to przyjmowac

poza tym to ja cie jeszcze nie przywitalam...a wiec oficjalnie WITAM !!! :)

Wiesz co zeby recepta nie miala bledu(jakiegos numeru na pieczatce brakowalo) to za 2 dup i 2 bro zaplacilabym 106 zl a tak za 1 dup i 1 pelnoplatnego( ok 20zl ) bro zaplacilam 65 zl... i jeszcze musze isc do lekarza po recepte na to samo... a nie wiem czy musze sie zapisywac do gina na wizyte czy pojsc po wypisanie recepty????
A i dziekuje za przywitanie... kiedys kilka razy sie odezwalam ale ciezko sie tutaj wbic wiec tylko czytam sobie Was codziennie...
I nawet nie wiecie jak ciessze sie jak piszecie o nowych fasolkach i jestem z tymi co sie staraja a jeszcze bardziej lubie ogladac foto brzuszkow i usg :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Ciężko nam się zgrać wszystkim żeby się spotkać, ale postanowili przyjechać :)

Idę do łazienki siku a tam co? Śluz się objawił przezroczysty i ciągliwy i jakaś plamka różowawego też była ;) a jeśli chodzi o molestację męża to mam taką chicę że codziennie przynajmniej raz go dopadnę :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry