reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
neciuszka ja kiedys chcialam w aptece taki kupic i pani na mnie patrzyla jak na kosmitke o_O
ja poszłam po test owulacyjny do apteki u mnie na wsi, a babka poparzyła na mnie jak na idiotkę i z ironicznym śmiechem - chyba ciążowy?
ja: nie owulacyjny
babsztyl: nie ma czegoś takiego
ja: a może mi Pani na jutro sprowadzić?
babsztyl: proszę paniĄ ale takie coś nie istnieje
popatrzyłam z pogardą i powiedziałam - proszę się douczyć i mówi się proszę panI

Truskawciu masz troszki ode mnie, bo mi się po reggae terapi lepiej frrrr i poleciało do ciebie :)
She no ja sobie zamówiłam wprawdzie bo też nie mogłam znaleźć ale ja mam jeszcze 12 dni oczekiwania, ale jak znajdziesz strumieniowy to on czulszy podobno jest
zafasolkuję na szczęście u mnie na wsi kobieta w punkcie aptecznym taka tępa nie jest ale wielu rzeczy nie ma co się da sprowadzi na dzień następny, ja ostatnio strumieniowego szukałam w 3 aptekach w kielcach

Neciuszka- Oooo jesteś kochana :-* dziękuję, łapię <chap> :-D

Zafasolkuje- he he dobre :-D ale faktem jest, że wiele osób nie słyszało o testach owu, u mnie w mieście nie można ich dostać od ręki- tylko na zamówienie :szok::rofl:

ja poszłam po test owulacyjny do apteki u mnie na wsi, a babka poparzyła na mnie jak na idiotkę i z ironicznym śmiechem - chyba ciążowy?
ja: nie owulacyjny
babsztyl: nie ma czegoś takiego
ja: a może mi Pani na jutro sprowadzić?
babsztyl: proszę paniĄ ale takie coś nie istnieje
popatrzyłam z pogardą i powiedziałam - proszę się douczyć i mówi się proszę panI

hhahah az oplulam monitor ;p

Truskawko moj akochana :):* <przytul> A ogladalas moze ten kabaret o mozgach kobiety i mezczyzny co dzis wklejalam na forum ?

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry