reklama

Starania po raz pierwszy :)

dziurka: a no wytrzymam, dla dzidziusia w końcu sama tego chciałam :-), co najwyżej jak mi gorzej to dzwonie do mojego i mówię mu ze to wszystko przez niego ;-)a niech tez cierpi, chociażby tak

2 sweet: a kiedy bedziesz w Polsce? bo moze u nas to jkoś lepiej sie tobą zajmą, tzn. bardziej sie przejmą ??

reklama
Milia..padam przed Tobą na oba kolana, głowinę chylę, kręgosłup w ukłonie wykrzywiam..PRZEBACZ!:-D

She mnie to w ogóle ostatnio we łbie kolebie także plotę trzy po trzy. Ale tyz Cię kochom...za ta biedronke :-D

Ja ciebie tez kocham biedronko ;):*

Dagne moje cykle sa 32 dniowe i owulke mialam dokladnie 16-17 sierpnia bo bylam wtedy u dżina na usg :D
mineralna wlasnie sie zastanawiam powaznie nad tym ;p
lamia zostal dokladnie jutrejszy dzien ;p a @ ma byc w czwartek zawsze dostaje rano ;p

She, czyli teoretycznie rzecz biorąc, jutrzejszy test mógłby pokazać ewentualną ciążę (ale ten najczulszy i z porannego moczu). Także jeżeli bardzo cię kusi to możesz go wykonać, ale jutro z rana najczulszym testem :)

2 sweet: a kiedy bedziesz w Polsce? bo moze u nas to jkoś lepiej sie tobą zajmą, tzn. bardziej sie przejmą ??
nie predko bo bylam w lipcu, ale tutaj tez bede miala dobra opieke
po prostu poszlam do znajomego lekarza irlandzkiego bo polskie przychodnie zdzieraja kase z ludzi i zycza sobie 80e za sama wizyte u ginka + odplatnie 25e kazde pobranie krwi do badan... drugie tyle (80e) kosztuje USG a ja wiedzialam dokladnie jakie homorny chce badac i nie potrzebuje wizyty do tego
dlatego dopiero z wynikami pojde do polskiego ginekologa-endokrynologa i mam nadzieje rozwiaze swoje wszelkie watpliwosci:)

Ostatnia edycja:
Ohhh no dobrze dobrze :( W takim razie wstrzymam sie i poczekam do tego nieszczesnego 1 wrzesnia :( Bede plakac rano ze @ a pozniej plakac po egzaminie ze mi nie poszlo ;p hehehe

Neciuszka ja cie kocham ;p :) Dziurka jest moja biedronka a ty mozesz byc stonka :D I jak dziurka bedzie nie dobra to ja bedziesz zjadac hihihi <diabełek> :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry