czesc dziewczeta! co tam slychac? ja wlasnie sie dowiedzialam, ze jak biore dupka 5-25dc to niestety hamuje sobie owu...moze to dlatego mam lekko podwyzszona prolaktyne i od 3 cykli zajsc nie moge...juz sie nie moge doczekac wizyty u innego lekrza, ktory powie co mam robic...bo normalnie od tych lekarzy to zglupiec mozna, zadnemu nie mozna ufac, co za los!
Neciuszka, sweet...moze ciaza?
oj.. no zmieniaj dr i to szybko !! dobrze ze istnieje internet i fora na ktorych mozemy sie dowiedziec wielu rzeczy i weryfikowac decyzje lekarzy
jak ja poszlam do irlandzkiego na badanie homronow i mu powiedzialam ze ostatnio mialam mocne plamienia przed @ to powiedzial mi ze wszystko jest ok, a jak mu powiedzialam ze zadzwonilam wtedy do swojego ginekologa w polsce i powiedzial mi ze to moze byc np. za malo progesteronu i wtedy potrzeba by bylo brac luteine dowcipnie albo doustanie to powiedzial mi ze on nic o czyms takim nie wie ... wiec warto bys poszla do kogos kto sie na tym zna wiec najlepszy bedzie ginekolog-endokrynolog
co do mojej ciazy to uwierz mi ze bylabym najszczesliwsza na swiecie ale ja juz ten cykl przekreslilam, czekam na wyniki hormonow i to mi teraz mysli zajmuje

zadnych objawow nie mam, nawet cycki mnei nie bola, w ogole jakies dziwne rzeczy sie dzieja bo najpierw mialam mega duzo bialego sluzu, potem sucho, potem mialam rozowych kilak kropel po sikaniu dwa dni temu, teraz delikatnie kremowo-brazowe plamki z rana a tak to susza ciagle wiec to raczej nie ciaza
z kolei bebechy to mi tak skreca od czwartku ze szok, juz kilka razy bralam nospe bo wytrzymac nie moglam

w sobote jak poszlam na kicz party to mnie pod koniec tak zgielo w pol ze nie moglam sie wyprostowac tak bolalo

a pilam tylko sok pomaranczowy i szklanke wody gazowanej z cytryna sie napilam
i tu rowniez wykluczam tu ciaze, bardziej bakterie jakas w organizmie

nawet nie mysle o ciazy, testowac tez nie bede, czekam na @ i tyle, nie robie sobie najmniejszych nadzieji